Olin eilen viihteellä ystäväiseni kanssa. Nykyisin olen enemmän kotihiiri-kaliiberia kuin bilehile, mutta
kyllähän tuolla aika vierähti ja tosi hauskaa oli. (hyvää seuraa!) Baarissakin tuli sen r'nb-räppi-hiphoppi-lattari-renkutuksen seassa muutamia helmiä menneilta ajoilta. Vaikka vähän bussistakin myöhästyttiin kanapalleroiden vuoksi ja muuta söhellystä tapahtui, niin oli kyllä hyvä reissu. Kiitos ulkoilutuksesta asianomaiselle. ;)

Ja nyt, rakkaat lukijat. Aion taas piinata teitä laittamalla kuvia. Kas näin.

Koiramme on oppinut uuden tempun.

Kun sanon "PAM"  ja osoitan elukkaa sormella tapahtuu näin:
230364.jpg
Toisinaan koira kaatuu ihan nopeasti, joskus tarvitsee avata sarjatuli. Mutta hirveästi tuntuu poika tykkäävän tuostakin tempusta.. nykyisin kun joskus käskee sitä istumaan, se heittää selälleen.
Ja kun nameilla opettaa, niin ahne voi viedä sormetkin kädestä, kuten seuraavasta huomaamme.
230368.jpg
Kaunista, eikö totta?

Meillä kasvaa pari chiliä keittiön ikkunalla. Ne on nyt puolitoista vuotta vanhoja..suunnilleen. Tänä kesänä ne tuottivat yhteensä satoa noin 15-20 hedelmän verran. Ennemmänkin olis varmaan tullu, ku olis niitä pölytelly. Ensimmäiset chilipaprikat maistuivat ihan normi paprikalta, mutta näissä viimesimmissä on ytyä ihan kotitarpeiksi asti. Nuo hedelmät eivät ole olleet mitään suurensuuria tähän asti. Mutta tämä yksi kasvoi jo ihan kunnioitettavan kokoiseksi.
230357.jpg

syksyn tuulissa hiljenemme
pisaroina muistot putoilee
pilvet matelevat ylitsemme
kaikki värit taittuu harmaaseen--

Mistä piisistä?

Hausmyllyn ikävä lokakuu soi päässäni. Kelit ovat kyllä sen mukaiset, että ei tämä lokakuu todella mitään mieltä ylentävää ole. Talvi tulee vääjäämättä ja jostain pitäs varmaan alkaa etiskeleen ittelleen jotain uutta talvitakkiakin. Syksyisiä pimeitä iltoja piristämään voisin nyt mennä sytyttämään pari kynttilää ja käpertyä lueskelemaan Harry Potteria. :) Ja minun ei ikinä niitä pitänyt alkaa lukemaan. Potter-aiheeseen liittyen vielä yksi kuva parista welhosta.. Pidettiin siskon lapsille welho-kekkerit. 179205.jpg
Ihastuttavaa.