Heipähei.
Tässä toivun eilisistä koronan mm-kisoista.. ;) Eilen oli tuossa alakerran kerhohuoneella parit koronapöydät pystyssä ja oikein "MM-kisat"... vaikkei varsinaista ulkomaa-vahvistusta ollutkaan mukana... no eräät
Javanaiset kyllä reissaa nii paljon, että ne käynee ulkomaalaisista. Itse en kisoihin osallistunu, muuten vaan
piti kokeilla, osuuko sillä tikulla enää mihinkään... :) Palkinnoksi parhaiten menestyneille oli muuten tietysti Corona-olutta... Kaupunkiin ei tullu lähdettyä.. olen hyvin vahvasti koti-ihminen nykyään... ihan huolestuttavissa määrin. No yksi syy on tietysti tuo meidän koira, joka ei ole oikein innostunut yksinäisiin iltoihin.. eroahdistus iskee etenkin iltaisin.

Eilen olin myös siskontytön kanssa draamaleikkikurssilla (kahdesta kerrasta jälkimmäinen).. mukavaa oli. Tuo draamaleikkikurssi on sellainen aikuinen-lapsi ryhmä. Selkeästi nuo 6-9vuotiaat lapset nauttivat suuremmoisesti siitä, että saivat olla välillä komentamassa aikuisia tai että iskät ja äiskät ja tädit konttaavat niiden kanssa lattialla ja irvistelevät. Varsin vapauttavaa kyllä. Tuolta sai kyllä ihan kivoja vinkkejä leikkeihin, joita voi sitten soveltaa esim. jos sattuu olemaan vähän isommilla lapsilla töissä päikyssä ja ohjaa leikkejä/ jumppaa.