Koiramme osaa halutessaan olla ylisöpö. Huomionhakuisena ja ylisosiaalisena otuksena se käyttää tätä söpönäolemis taitoa surutta hyväkseen (me kuitenkin kotona tiedämme koiran todellisen luonteen.. ) jolloin se saa kaikenlaiset ihmiset kiinnostumaan itsestään.

Jostain syystä Samin charmi puree myös laitapuolen kulkijoihin. Ei ole harvinaista, että myös juopot alkavat koiralle juttelemaan.. Liekö sitten mäyräkoiran muoto heidän innoittajansa vai mikä. Sami kuitenkin ottaa kaikki ihmiset vastaan yhtä suurella ilolla ja riemulla.. ei ole todellakaan rasisti.

No kävipä sitten tuossa eilettäin, että oltiin koiran kanssa lenkillä ja joku parrakas mies huuteli puiston penkiltä (jostain noita vähäosattomia on pullahtanut ilmojen lämmettyä tuonne pohjoisempaan puoleen kaupunginosaa enemmänkin..) että "Osaako teidän makkara laulaa?" Naureskeltiin vaan ja avokkini vastasi "Empä tiiä".. Mies alkoi kutsua koiraa luokseen, ja Samihan singahti kun raketti miehen luo häntä heiluen ennenkuin ehdimme flexiä laittaa lukkoon. No mies koiraa rapsuteltuaan sanoi että se haluaa kokeilla, osaako makkara laulaa. Mies kaivoi kassistaan huuliharpun ja alkoi soittaa jotain iskelmää (taitavasti soittikin) ja kas vain, Sami alkoi haukahdella vinkuvasti huuliharpun soidessa.. Mies naureskeli, että vielä ei mene ihan nuotilleen, mutta voi olla että koirastamme laulaja tulee. Ehkäpä ilmoitamme sen sittne ensi vuoden Idolssiin.