Ajattelimpa laittaa nyt pääsiäisen piristykseksi muutamia hassuja juttuja tuon akronyymigeneraattorin innoittamana.

Eli jos haluat nimelläsi hassutella edelleen, löytyy netistä mm. tämä ... Eli tuikkaappa tuohon "lähdeteksti" kohtaan oma nimesi (etu- ja sukunimi), niin saat ison nipun anagrammeja.. Eli nimesi kirjaimet on sötkötetty ihan sekasin ja täten muodostuu uusia sanoja.. (itse sain tuloksena mm. "Erämaan Kylmin")

Jos Taru Sormusten Herrasta iskee, niin voit hankkia aiheeseen sopivan Hobittinimen

Ja jos nimihommat ei kiinnosta, niin voit kokeilla arvuuttajaa ... Hämmästyttävää, että se kyllä ennemmin tai myöhemmin tuppaa arvaamaan ajattelemasi eläimen, vaikka koittaa kunka vaikeaa keksiä. :) Hauskaa huvia tylsiin iltoihin.

Ja jos tunnet itsesi todella yksinäiseksi, eikä juttuseuraa löydy, singahdappas juttelemaan Oraakkelin kanssa. Vastaukset voivat olla mitä tahansa, miksei myös kysymyksetkin. :)

Ja loppuviimeksi, jos et halua yksinkertaisesti kirjoittaa mihinkään mitään tai vastata mihinkään, voit nauttia elävästä kuvasta. Kas näin:

Musiikkia: Tämä kappale voi (suurella todennäköisyydellä!) jäädä ärsyttävästi soimaan päähän, mutta hymyn se kirvoittaa huulille... miksei tuo musavideokin... Mutta tosiaan, kappale on jokin vanha "Army of Lovers" yhtyeen vetäisy... Mikä siinä sitten on hauskaa... no kuunnelkaa nyt kertosäettä.. Laulaako ne suomeksi? Ja kuka hitsi sen Shanomalehden meni viemään?

Rakentaja: Tässäpä pätkä Joka kodin asuntomarkkinoista hidastettuna.. Tää on aika tyhmä, mutta naurattaa silti. Kuulostavat hidastettuna hieman ottaneilta nuo Remonttireiska ja.. öö, mikähän tuon toisen nimi olikaan... ?