Eli viikonloppu on vietetty matkustavaisissa merkeissä. Käväsin äkkiseltään tuolla Oulussa asti. Pitkästä aikaa pääsin näkemään vanhoja, hyviä kavereitani. Hieman perjantaina sippi olin kyllä kun kahdeksalta juna oli vasta Oulun asemalla.. Kun lähdin matkaan vasta töiden jälkeen.. Ja kuitenkin herännyt olin siinä puoli viiden aikoihin, levottomasti nukutun yön jälkeen. No höpöteltyä tuli silti melkein puoleen yöhön.. vielä pitkästi tuli juttua kun valot oli jo sammutettu ja loikoilin lattialla patjan päällä.

Reissu oli varsin mukava.. Olin siis hyvän ystäväni luona pari yötä.. Lauantaina käytiin sitten vierailulla toisen kaverin luona, siellä ne eleli niin ihanan onnellisen näköisenä, koko pikku perhe.. Nainen, mies ja pikkupoika. Ihan tuoreeltaan sain nähdä heidän uuden kodin.. Oli kyllä ihanat tapetit makkarissa (aasia tyylistä... ja tummaa punaista yhdellä seinällä) ja muutenkin tosi kivan mallinen asunto.. Ja näin nyt ekaa kertaa heidän pikku poitsunsakin.. täyttää jo parin päivän päästä vuoden.. Viimeksi kun tätä kaveria näin, oli poika masuasukas. Ihana pikkumies, jotenkin niin reippaan oloinen vaikka vähän kitisyttikin kun hampaat oli matkalla ulos ikenestä... mönki maassa lorukortit suussansa... vein veijarille lorupussin tuliaisiksi/synttärilahjaksi.. Tosin montaa korttia en ehtinyt tehdä kun teen niitä aina jollain suurella hartaudella.. oikein yksilöllisesti piirrän ja töherrän. :) Eihän niitä sitten kovin nopsaan valmistu..

Lauantai iltana sitten kävästiin viihteelläkin. Saatiin mukaan jopa äitiydestä nauttiva kaverikin ja hauskaahan meillä oli. Juoruiltiin eka ihan minut majoittavan kaverin luona ja lähdettiin vähän heilumaan tanssilattialle. Suunnattiin paikkaan, jossa tuli mukavasti sekaisin uudempaa ja sitä ihanaa kasikyt-ysikytluvun hittiä..Siis aivan loistavaa! Ja oli niin hirmun hauska olla porukassa, jossa kaikki tykkää tosiaan irrotella tanssilattialla eikä vaan notkua hiljaa nätin näkösenä... (Tietysti asiaan voi vaikuttaa, että olemme kaikki onnellisesti varattuja.....) Joten tuloksena oli kipeät jalat, mutta hyvä mieli. Voihan sitä rasvaa polttaa tuollalaillakin... tosin välttämättä asiaa ei auta se baarin jälkeinen pizzeriassa vierailu. Mutta eipä oo nykyisin yleinen tapa, kun ei tuolla menojalassakaan tuu oltua montaa kertaa vuodessa. Näin hyvä.

Ja mikäs onkaan parempi "krapula-aamun" viettotapa (tosin parin siiderin juomisesta ei onneksi tule semmoista riesaa) kuin kävely Oulussa ja vierailu museossa.. :) Vähän ittekkin naureskeltiin. Mutta mikäs siinä, mukava oli käydä kattelemassa vähäsen Oulun historiaa ja muutakin.. Ihan mielenkiintoisiakin juttuja tuli nähtyä, vaikka en oo mikään suuri historian ja museokäyntien ystävä. Mutta nyt on alkanu kiinnostaa eri tavalla kun ei oo mitään "pakotteita" kattoa tarkkaan/pysähtyä joka kohtaan kymmeneksi minuutiksi tms kuten joskus koulun käynneillä. Voi mennä fiiliksen mukaan.. Jotenkin silloin saakin irti paremmin kaikesta... Voi keskittyä siihen, mikä herättää mielenkiinnon ja vain vilkaista niitä asioita, jotka ei oikein herätä mitään tuntemuksia..

Ja näin "virallisesti" haluan esittää suuret kiitokseni ihanille kavereilleni. Kiitos majoituksesta ja ruuasta ja kyydeistä ja hauskasta seurasta (myös "riitelyseurasta") "Elvikselle" ja Kiitos "Normanille" pyyhkeen lainasta, kahvista jätskistä ja keksistä ja siitä että lähit meijän kanssa hillumaan ja siitä, että saimme käydä kylässä. Ja kiitos pikkupoitsulle ja isolle poitsulle sinne uuteen kotiin hyvistä kestityksistä ja mukavasta seurasta. Tuliko nyt kaikki kiiteltyä? :D Ja tää on vähän inside juttua.. Niittikilpailut joo..

No eilen olin kotona sitten vasta yömyöhään.. eipä siinä paljoa muuta kun nukkumaan. Työt on tehtävä ja eteen päin on mentävä. Kiitos ja näkemiin.