Voi kössi. Taas en oo paljoa ehtinyt tietokoneelle istahtaa männä viikolla. Alkuviikosta painoi väsymys kovasti kun joutu heräilemään siinä puoli viiden maissa.. Töiden jälkeen tuli vielä hippastua ties missä.. Käytiin mm. varaamassa kaverin kanssa teatteriliput Paavo 1,5 näytelmään. Jotain hulvatonta siis luvassa tuossa ensi kuun puolella. Mulla lähti teatteriputki päälle kun viiden vuoden jahkailun jälkeen vihdoin avokin kanssa pääsimme teatteriin. Kävimme katsomassa Vuonna 85-manserock musikaalin. Oli kyllä melkosta menoa ja hurttia huumoria. Nauraa sai.

Niin.. Sitten olen pariin Travelling Notebookkiin väsännyt osuuteni, ostanut pyöräilykypärän ja paperileikkurin.. laminointikoneestakin haaveilin ja kävin katsomassa ostomielessä, mutta joku pieni järjen ääni muistutteli hupenevasta tilistä ja jätin masiinan kauppaan. Ehkä mä sorrun ensi kuussa. Sillä olis kyllä kätevä tehä kaikenlaista.. köh. Parturiaika pitäis vielä saada varattua, tämä kuollut hiuspehko tarttis jotain piristystä. Takussakin koko ajan kun ei oo latvoja leikkaillu puoleen vuoteen. Ehkä otan kerralla taas poies semmoset kymmenen senttiä nii on heti vähän keväisempi olo. Ulkona ei kyllä näytä keväiseltä, ei sitten ollenkaan.. Räntää tulee ja koirakaan ei haluaisi lähteä ulkoilemaan.

Tuossa kun oli mukavat kelit niin olimme metsässä koirien kanssa yksien tuttujen kanssa. Meidän Samilla on yksi leikkikaveri.. muutaman kuukauden ikäinen Länsi Göötanmaan pystykorva, Roope. :) Sami ei oikein osaa leikkiä toisten koirien kanssa, mutta Roopen kanssa on jo vähän alkanut sujua... Tosin nuori kaveri on Samista niin innoissaan, että koittaa jatkuvasti touhuta meijän poitsun ympärillä. Sami on saamastaan huomiosta ehkä vähän hämillään, välillä jopa närkästynyt, mutta alkaa epäilyttävästi näyttää siltä, että se on jo alkanut nauttimaan yhteisistä leikkituokioista. On näet huomannut, että "pikkukaveria".. (Roope alkaa olla jo Samia suurempi...) on hauska juoksuttaa metsässä erinäisiä vaikeakulkuisia reittejä. Onkin hauska katsoa, kuinka kaksi matalajalkaista kaveria viilettää yli risujen ja männynkäpyjen.

Tässä vielä kuvia kaveruksista:
531878.jpg
Roope hyökkää, Sami valmistautuu pakoon


531876.jpg
Sitten  mentiin! (Kuva on heikko, mutta vauhdikas)

531877.jpg
Ja välillä muka ärähdellään...