Nyt pitää tyhjentää kameran muisti, joten on syytä saada kuvat koneelle ja jos ne kerta saa koneelle nii ne pitää saaha blogiin.... Eli tässäpä ihanaakin ihanempi lähetys Zanapelta, joka osallistui minun laillani Mrsvsopin järjestämään "Puoli kiloa askartelun iloa"-swappiin. Tosi mahtavan paketin sainkin. :)
714242.jpg
Ensinnäkin hirmuinen määrä kaikkea pientä ja kivaa; tarroja, kiiltokuvia, muistilappuja, 3d-kuvia, eyelettejä ja haaraniittejä...

714244.jpg
Sitten nää, aivan ihania ja hurmaavia 6x6kokoisia skräppipapereita... aivan mielettömän ihania!! Mä en kyllä tahdo raskia noita edes käyttää mihinkään kun on noin kauniita!

714245.jpg
Seuraavaksi paketista paljastui paljon leimattuja kuvia. Tosi kauniita kuva-aiheita tukevalla paperilla. Lisäksi viittä eri väriä silkkipaperia

Eikä tässä vielä kaikki, läheskään!!
 
714246.jpg
Kuoressa oli myös A5 ja a4 kokoisia paperiarkkeja.. eri värisiä, eri materiaalia ja ihania kiiltäviä, käsintehdyn tuntuisia ja sileitä ja ryppyisiä pintoja.. Näistä papereista sai heti inspiraatiota kortteihin!!

714247.jpg
Ja pahnan pohjimmaisena oli vielä eri värisiä foliopapereita, tylliä kahdessa värissä, lahjapaperia ja tarroja ja ihania nauhoja!!

Tuon Zanapen täytyy kyllä olla aikamoinen taikuri... kun sai ahdettua tämän kaiken c5-helpostikuoreen... Ihmeellinen ihminen on hän! Suuret, suuret, suuret kiitokset!!!