Huomenna minulla on urakkana pakkaaminen ja lahja-hässäkän viimeistely. Alkuyöstä sitten hyppään junaan ja lähen kauas pois. Nimittäin ystäväni häihin lähdetään lappiin. Juna puksuttelee sinne koko yön ja aamulla puoli kymmenen maissa ollaan lauantain perillä. On vähän jännää jo, odotan suurella mielenkiinnolla.. uskoisin että tulee olemaan mukavat häät ja sellaiset pirteät... ainakin kun tunnen tuon morsion joka on varsinainen duracell-pupu. Ja ilmeisesti koko perhe on melkoisen aikaansaavaa porukkaa. :)

Tuolta häistä palaudun sitten vähän suomea alaspäin toisen kaason vanhempien kyydillä... ne oli luvannu ottaa mut völijyyn ku tarttis päästä äippää ja isiäki kattoon.. :) Kattotaas, millanen seikkailu tuosta reissusta tulee ku pitäs Oulusta selviytyä bussilla vielä kotikuntaan ja sieltä vielä sivukylälle kamojensa kanssa...

Mutta nyt pitää mennä nukuskelemaan niin aamulla voi alkaa tuohon tuskastuttavaan tehtävään, nimittäin pakkaamiseen.. Se on inhaa hommaa ku ei ikinä voi tietää, tarviiko vielä jotain.. ja sitten pakkaa kolme kertaa enemmän tavaraa ku oikeesti tarttis... ja sitten tympäsee raahata niitä.... Kyllä ihmisen elämä on rankkaa! Hyvää yötä!