Kyllä, olen minä täällä, vaikka viimeisestä kirjoituksestani onkin aikaa rutkasti... en ole nuupahtanut ressin alle vaan vietin rauhallistakin rauhallisemman juhannuksen täällä ihan kotosalla. Käytiin pelailemassa minigolfia juhannuspäivänä ja yksi kaveri käväisi. Muuten emme tehneet sen kummempaa kun tavallisestikaan viikonloppuna.

Kesäkuu myös lopahti eilen ja nyt on kuukausi lomaa. Elokuun eka päivä alkaa taas työt. Viimeinen viikko oli aika raskas. Olin pienten puolella ja kun melkein koko viikon satoi, tuli väkisinkin sisäpäiviä.. ryhmän vanhimmilla poitsuilla nousi sekä ääni että vauhti sitä mukaa kun sisälläolo jatkui... Onneksi perjantaina pääsi ajoissa ulos.

Askarteluhommia en oo paljoa ehtinyt.. Jotain pientä näpräsin salaisen askarteluystäväni viimeiseen pakettiin mukaan ja yhden hääkortin olen väsäillyt... Toveri kesäkuu myös loppui tuossa menneellä viikolla... sain ihania paketteja Johannalta. Yritän saaha kuvaa siitä ja puolen kilon askarteluilo-paketista jossain vaiheessa näkymään. Myös Salainen askarteluystäväni kertoi olevaisuutensa kiitos Jentsu ihanista ylläreistä!!

Nyt menen taas rassailemaan tuata lipastoa, johon tulee sarjakuvaa pintaan.. Katotaan mitä siitä tulee... kuvia ehkä joskus.