Nyt on taas Suomen synttärit käsillä ja linnanjuhlat pauhaa tuolla olkkarissa. Tuumattiin avokin kanssa, että ollaan jo vissii aika vanhoja, ku tuijotetaan linnanjuhlia kättelyineen silmä kovana. :) Mutta meni se silti tuo Lost edelle juhlistakin. Mutta monenlaisia pukuja tuolla tosiaan näkyi. Niitä en täällä ala spekuloimaan, eiköhän noista saa lukea kaikki halukkaat huomisista lööpeistä, internet- ja lehtiartikkeleista. Itseasiassa halusin kertoa naapuritalostamme.

Eli meidän naapuritalomme on TOAS:in hallinnoima Suomen suurin opiskelija-talo. Tämä Mikontalona tai tuttavallisemmin Mikkiksenä tunnettu rakennus omaa pitkän ja värikkään historian ja onkin melkoisen tunnettu nimi täällä Tampereella.. Nyt talo kuitenkin (ansaitusti) on remontissa ja yksi hervottoman rakennuksen siivistä on tyhjennetty remontin vuoksi kokonaan. Tampereen Teknillisen Yliopiston opiskelijoiden, eli Teekkareiden toimesta tänään on talossa liehunut hieman erilainen lippu, tässäpä iltaisella koiranulkoilutuslenkillämme nappaamani kuvatus:

1112959.jpg
Eli suomen lippu koostuu osasta talon ikkunoita. Tällä "screenillä" pyörii myös onnittelut 90-vuotiaalle suomelle.

Että mikäkö tämä juttu on? No TTY:n opiskelijat järjestivät tuossa tiistai-iltana tapahtuman nimeltä Mikontalolights josta voi lukea enemmän linkin kautta avautuvista tapahtuman omista nettisivuista. Mainittakoon kuitenkin, että tiistai- iltana tuossa talon seinällä pyöri pari peliä. Toinen peleistä niin iki-ihana tetris, joka OIKEESTI  näytti aika makeelta tuossa.. siis ihan tosi onnistunu juttu. Myös muunlaisia koristeita seinämällä toteutettiin tuossa tiistaina.. Käykää linkin kautta kurkkimassa tarkemmin, miten tuo on toteutettu, jos alkoi kiinnostamaan.

Tässä vielä kuva tuosta tetriksestä. Valitettavasti kuva on aika sumea. Jotain bugeja tuossa pelissä oli, mm väärän värinen valo tolla neonpunaisen neliön yhdessä "pikselissä".. Mutta ei anneta sen haitata ollenkaan.
1112966.jpg