Eli huomenna alkaapi taas työt.. Mutta johan tässä on ollukki pitkästi lomaa.
Joulu me tosiaan vietettiin Pohojoispohojanmaalla, suunnilleen viikko siellä yhteensä oltiin. Menomatkalla pysähdyttiin kaffelle yhteen kaveriperheeseen ja käytiin ihastelemassa niiden talotekelettä.. komia siitä varmasti tulee ku valmiiksi saavat. Kova työ tuommosessa on, ei taitais ite olla ees tuollasta pakettitaloa väsäämään.. huh!

Aikaa tuli vietettyä perheen parissa ja käytyä siinä ihan lähellä asuvan mun veljen perheen luona.. Ja veljentytöthän suihkaisivat joka päivä mummolaan meille peliseuraksi.. Aliasta ja Alfapetia tuli sitten pelailtua ihan urakalla. =) Jouluaattona oltiin ihan äitin ja isän luona ja syötiin perinteisiä jouluruokia.. Oli mukava saada taas karjalanpaistia (vai mitä lie palapaistia virallisesti).. se on semmonen meiän perheen jouluruoka, jota ei monessa muussa paikkaa saa. Se on kyllä hyvää.

Koira oli ihan onnessaan kun tuolla se sai mennä ovesta ulos ihan itekseen ja juosta vapaana jatkuvasti.. mikä elämys taas kaupunkikoiralle.. ei tarvi virittää valjaita ja flexiä ja ties mitä tilpehööriä että pääsee vaan pissalle. No Sami juoksikin pari ekaa päivää vaan sisälle ja ulos ja näytti kuono pitkällä tuijottavan pimeyteen, että uskaltaako sinne edes mennä. Siellä kun ei katulamppuja paljoa tunneta. No kyllähän se lopulta uskalti ja teki tunninkin reissuja pimeässä niin että alettiin itse jo huolestua.. ;)

Joulunaika oli mukava ja aika meni yllättävän nopeasti.. Nyt on jo vuosikin vaihtunut ja arki alkaa palailla mieleen. Laitampa vielä eri postaukseen muutamia kuvia joululahjoista, joita sain.