En ole montaa hetkeä ennen tätä iltaa ehtinyt koneella istuskelemaan. Lähinnä sähköpostit ja muutama suosikkiblogi on tullut kahlailtua läpitte.
Eilen illalla löysin myös yhen aika ihanan blogin, taitavaa ja hauksaa piirrosjälkeä lähtee tämän neidin kätösistä.
Viime viikonloppuna käytiin ajelemassa Nokialla ihan muuten vaan.. ja mua kun Nansotti niin kovasti, niin poikkesimme kyseisen merkin tehtaanmyymälässä, jossa olikin ihanasti muutto-alennuksia. Miinus viiskytprossalla hommasin itelleni pari paitaa. Violetin kietasupaidan ja sellasen mustan tunikamallisinen ihanuuden, jonka helmassa on sellainen painokuvio jossa on harmaalla jotain heiniä heilumassa.. Tunikasta tulee mieleen kaukaisesti kimono. Se on ihana. Viime viikonloppuna kokeilin myös tehdä lettuja spelttijauhoista.. Niistä tuli kyllä hyviä, parempia kun normijauhoista. Ohjeen voin tökätä markkinoille tännekin.

Tämä viikko on mennyt nopeasti. Maanantaina töitä oli viiteen, illalla koiran ulkoilutusta ja sen semmoista. Tiistai- ja keskiviikkoillan aktiviteetteihin kuului Casino (salsa) reenit ja keskiviikkona suoritin myös avain-spektaakkelin. Jätin nimittäin avainnippuni töihin ja paniikissa kotiin päästyäni lähdin takaisin hakemaan avaimia kun en ollut varma, että onko ne tallessa työpaikalla vai olenko tiputtanut ne matkalla jonnekin kävelytien varrelle. Onneksi ne löytyi.. joku hölömö oli ne jättäny pukukaappinsa oveen.. *punastelee*

Torstaina ehdin skräppäillä melkein kokonaisen sivun.. tulee näytille ku ehtii. Ja eilen, perjantaina suoraan töistä hurautimme hierontaan. Hieronta teki kyllä hyvää, kiitos systeri! Illalla sitten saunottiin ja oltiin vaan. Nyt on vähän ihonpinta hellänä.. mutta eiköhän se tästä. Tänään suuntasimme aamukävelylle tuonne Hermiaan päin..Siellä raikui vanha kunnon ysäripoppi teekkareiden mölinän taustalla. Siellä näes oli meneillään Akateeminen kyykkä, yksi teekkareiden suurimmista tapahtumista. Hilpeän oloista porukkaa mitä ihmeellisimpiä virityksiä päällään ja päässään valui vastaan. Sami (koira) oli luonnollisesti onnessaan.. kyllähän se tietää että Teekkarit ja Mäyräkoira kuuluvat yhteen.. ;) Monia huvittuneita katseita koira saikin osakseen ja kun päästiin kentälle, jossa pelasivat miekkosen kaverien joukkue, niin kyllä riitti koiralle rapsuttajiakin.. Aikamme siinä höntsäiltiin mukana ja höpöteltiin porukan kanssa ja koira yritti hurmata mahdollisimman monia tyyppejä.. Muuten ollaan ihan normi-päivää vietetty, vähän kateltii Seinfieldien jaksoja DVD:ltä ja nyt miekkonen on ton kyykkäporukan kanssa yhen kämpillä pippaloimassa.. Sen pituinen se.