Eilen meillä oli työpaikan "koulutus-lauantai". Eli aamulla yhdeksältä piti olla kuuntelemassa luentoa pari tuntia ja ruoan jälkeen loppupäivä oli tehtäviä luonnossa.. Eli ohjelmassa oli leikkimielistä suunnistusta, luonnonmateriaalien käyttöä ja sitä kautta perehdytystä elämys/luontokasvatukseen. Ihan mukava päivä se oli, vaikka perjantaina ajattelikin, että ei jaksaisi enää kuudetta työpäivää. Tuosta päivästä kuitenkin saa kokonaisen vapaapäivän jonain hiljaisempana aikana.. Ihanaa oli kun ilma oli mitä mainioin.. kotiin päin tuolta lähimetsästä (jossa suunnistus tapahtui) kävellessä sai heittää jo t-paidalle.

Kotiin päästyäni olin jostain syystä tarmoa täynnä ja aloin siivota parveketta.. Aluksi laitoimme miekkosen kanssa parvekkeen seinään piilokiinnitteisen hyllyn, jotta saa vähän kotoisuutta ja tilaa kynttilöille ja kasveille. Imuroin aluksi kaikki pölyt ja hinkutin mäntysuopaveteen kastetulla rätillä seinämät ja lattiat ja ikkunoistakin osan pesin.. (kaikkia parvekelaseja en nyt pessyt kun ei niin kovin likaiset olleet.. taisin ne viime vuonna joskus loppukesästä pestä niin tokko niitä nyt tarttee.. kun pitäs vielä ihan kaikki muutki ikkunat pestä.) Sitten vielä matto lattialle ja muovipöydälle liina ja vähän koristusta...
         1504808.jpg
Kuva ei kauheen onnistunut.. hailakka on.. mutta valoa vasten on hankala kuvailla. :(
Tänään sitten ihana miekkonen vielä suostu lähteen mun kanssa Plantageniin ostoksille kun mun piti saada ne kukkasetkin tuonne tyhjänä ammottavaan ruukkuun..

             1504801.jpg
Nyt siis näyttää ruukku tältä.
 
    1502774.jpg
Ja mikä parasta (Samin mielestä....) on se, että nyt on siisti kyttäyspaikka Sampalle... siitä on
hyvä rähjätä esim. naapurin tanskandogille.. ;)