Siis juu. Mä elän vieläkin. Aika vaan on rientänyt ja rientänee edelleen.

Lyhyt yhteenveto: Toissaviikko töissä vei voimat, päivystys meneillään, eli olin eri päikystä tulleiden vieraiden lasten ja työntekijöiden ryhmässä... Iha mukavaa oli, mutta ei oikee jaksanu sen kummempia. Tapahtui myös elukkavaihtoa: koiruus meni siskon perheelle kylään, kissa tuli vaihdossa. Sen touhuja ihmetellessä siis kului rattoisasti loppuviikko....
 Viimeviikko, tai tää loppuva viikko, nyt sunnuntai siis, oli toinen kahdesta(!) lomaviikostani. Maanantai-aamuna tuli siskon tyttö meille. Tehtiin tyttöjen juttuja.. shoppailtiin ja askarreltiin ja pelattiin lautapeliä ja ulkoilutettiin koiraa ja piirreltiin. Meillä oli oikein mukavaa.
Keskiviikkoaamupäivästä sitten vaihtui kyläilijä.. siskon poika tuli vuorostaan meille. :) Oli tosi mukavaa myöskin, oltiin paljon ulkona, pelattiin sulkkista ja heiteltiin frisbeetä. Pelailtiin lautapeliä ja luettiin Aku Ankkoja. :) Ja paistettiin spelttilettuja. Oraviakin käytiin syöttämässä ja rannalla kokeilemassa kivoja ulko-kuntosalilaitteita.

Perjantai meni siinä sivussa ja lauantaina pyykinpesun lomassa singahdettiin kaupungilla ja taas kotona ja illalla takasin kaupungille kun päätettiinki lähteä kattomaan Lauri Tähkää  ja Elonkerjuuta sekä Leewingsiä Tammerfesteille. Keikat olivat mainiot, etenki Tähkällä. Tänään miekkonen on koodannu ja koodannu ja mää oon pakannu. Huomen aamulla singahtaa viininpunainen Fiatti kohti pohojoosta... Matkan suuntana Ylivieska-Raahe-Rantsila. Kotiseuvulle siis ja parin ystäväetapin kautta.

Kyllä mää tänne taas joskus kirjotan, ahkerammin ku nytten. Kesällä ei jouva. :D