Tää kuvakollaasintekovehjakeohjelma on kyllä aivan ihana! Näitä on hauska lätkiä näitä kuvatuksia.. on niiin kiva. Siispä tässä parit pläjäykset..

   1894447.jpg
Meiän samppa hommissa. :) Yläkuvassa on hyvin ominainen Sami.. löytää aina aurinkopaikan ja asettuu sinne. Turkki on iha pörrössä kun on pesulla käynyt. Alakuvissa samppa toisessa lempipuuhassaan; repii pahvilaatikoita. Wii Play- pelistä on siis iloa kaikille... miekkoselle, minulle ja koiralle.. Se halusi tuon lootan ihan ehdottomasti... en onnistunut nappaan kuvaa siitä ku se juoksutti sitä tuonne koppaansa ihan tohkeissaan ja loota juuttu tuohon oviaukkoon ja toinen tempo sitä ihan hirveellä höökillä sinne...

     1894454.jpg'
Hauskoja pikku-chilejä... Eli taustalla kuvia taimista ja raaoista/puolikypistä hedelmistä.. Ja keskellä sitten muutamia tän kesän chilejä... tuossa siis vain pieniä naperoita noi hedelmät.. ja vain osa sadosta.. nuo meni johonkin ruokaan... olisko ollu perunalaatikko tai nakkikeitto... mukavasti tuovat makua. :)  Sitä mukaa on tullu ruokiin laitettua noita ku kypsyvät... Aika söpöjä ne on, eikö vaan?