Mainitsinkin jo aiemmin (kai?) lainaamastani inspiroivasta kirjasta.. 

Tässä se on. Lotta Jansdotterin kirja: PRINTTEJÄ! Bongasin kirjan kirjaston "Uudempaa kirjallisuutta" häkkyrästä ja nappasin mukaani. Kotona selattuani kirjan olin myyty. Jesh, just ihana kirja inspiroimaan ihmistä, jonka projektit meinaa uuvahtaa "Ei mulla oo tommosta värkkiä, ensin pitäs hankkia se, ennenku pystyy tekee mitään".. Kirja sikäli ei sisältäny kovin paljoa mitään uutta ja mullistavaa, oon ennenkin kuullu piirtoheitinkalvoille tehdyistä sapluunoista, käyttänytkin niitä. Samaten perunaleimasimilla lapsena on tullut kuvia leimailtua.. Mutta tää kirja herätti ne kaikki henkiin.. Tässä hifiskifivälineurheilumaailmassa voi sittenkin tehdä alkeellisemmillakin värkeillä juttuja, joista tulee kivoja. Eikö niin? Kirja ei suinkaan säntää ryntäämään lähimpään (tai kauempaan) Sinooperiin, Sinelliin tai muuhun valloittavaan askartelu-kädentaitomyymälään (mitkä toki ovat ihania paikkoja sinänsä......) vaan käskee kaivaa kaikki hilanvitkuttimet kaapista, etsiä tuunattavia vaatteita kirppareilta, kokeilla rohkeasti kaikenlaista, havainnoida näkemiään asioita ja tehdä niistä kuvioita. Jesh.

No sapluunoita leikkelin askarteluveitsellä kontaktimuoville monta päivää... Ja entisten kangasvärien kunto oli vähän niin ja näin, niin uusia tuli sitten hankittua. Joitain juttuja on painettu ja ootan sellasta hetkeä, että ehtisin levittää noi värkit taas pitkin keittiötä ja jatkaa läträämistä... Vaativat tilaa ja aikaa.

Yksi työ makiaisena näin aluksi.. Eli makupalana..

  

Kuva ei järin hyvä, taaskaan, varjot eivät kuulu asiaan, eikä estettisyyttä paranna tuo vanhoja sanomalehtiä puruileva lehtikorikaan, mutta ku äkkiä oli kuva otettava, nii hätä ei lue lakia.. :D

Eli hame oli tylsä, jostain alesta kympillä ostettu, sikäli hyvälaatuinen puuvilla/pellavahame. Painoin hamoseen tuommoisia voikukan hahtuvia vai mitä lienevätkään... Kyllä, yksi on keltainen. Kontrastin vuoksi.

Ehkä otan kuvan tuosta hameesta käytössä ja laitan joskus tänne... Nyt on vähän parempi kamerakin meille rantautunut, mutta vielä tarvii opetella kaikenlaista sen käytöstä... :)