Viime postauksesta on jo aikaa melkoinen tovi. Mun päänsisältö ja jaksaminen on menny välillä vähän matalalentoa mutta nyt jo lentokorkeus on vähän parempi. Hymy Vähän jo olen yrittänyt saada käsiäni niihin hommiin josta ole niin nauttinut aiemminkin.. korttien teko ja muu pieni näpräys alkaa taas innostaa ja energiaakin on vähän enemmän.

Kevään tulo on ihana. Kuinka tuntuukaan kevyemmältä kävellä kun sulilta kevyen liikenteen väyliltä on harjattu talven sora pois pyörimästä jalan alla. Ja tarkenee ohuemmalla takilla. Uudet ulkoiluhousutkin hankin vähän liian kallilla, mutta toivottavasti nuo nyt on hyvät. Ja tänään hupeni tililtä myös melkoinen määrä rahaa kun käytiin miekkosen kanssa ostaan molemmille uudet polkupyörät. Oon ihan intona ku huomenna pittää mennä ne hakemaan.. Me oltiin tänään jo valmiita ajeleen ne kotiin ku mentiin pyöräkauppaan (joka poikkeuksellisesti oli auki näin sunnuntaina kun oli pyöräesittelypäivä) bussilla ja ulkoilupuvut päällä. Mutta ne vielä säätää miekkosen menopelin vaihteet hyvään kuosiin, ettei tartte raksutella.

Mun valintani oli Tunturin parkcafe oliivin värisenä. Seittemän simppeliä vaihdetta ja kaikki roipe valoja myöten valmiina pyörässä. Totesin, etten halua miettiä matemaattisia kaavoja pyörällä ajaessani ja kieltäydyin ostamasta hybridiä liian monine vaihteineen, vaikka koeajamani Tunturin x300 tuntuikin varsin ihanalta ajaa myös. 

Ja kevään tuloon sopii ihanasti Maria Alstedtin runo:

 

"Talitintti laulaa pontevasti

kinokset hupenevat litinäksi

 

ilmassa kevään tuntu

hymy hiipii huulille

ja siirtyy vastaantulijaan"