Haaste # 78

YMPYRÖITÄ, PILKKUJA JA PALLOJA

Käytä haastetyössä niin paljon ympyröitä kuin mahdollista. Mitä enemmän ympyröitä, sen parempi. Voit käyttää pilkullista paperia vielä tukemaan ympyräteemaa. Valokuvat voi leikata ympyrän muotoon, valokuvien ympärille voi sijoittaa useita kehyksiä ja koristeet voivat olla vaikka kaikki ympyrän muotoisia. Nappeja, haaraniittejä ja tarinalappusia, mitä ikinä keksitkin.

 

 

Vielä ehdin. =) Tänään tekaisin leiskan tuohon haasteeseen. Kattelin tuota haastetta jo alkuviikolla, mutta mikään kuva ei  vaan insipiroinut aloittamaan.

Nyt kun tauti alkaa olla ilmeisestikin tointumaan päin *koputtaa puuta* niin tuo kummipojan kuva tuntui jotenkin juuri oikealta. Poitsu ite on jo kymmenen,

mutta tuossa kuvassa yhden vuoden. :) Inspis Twistiinkin tuli itsensä tällä kertaa haastettua. Mukavaa oli. Värit pikkusen vääristyneet... leiskan pohjakartonki on vihertävämpi kuin kuvassa.

 

Inspis Twistin lisähaaste leiskaan oli tämmöinen:

I

NSPIS TWIST (#78)

Halutessasi lisähaastetta, käytä alla olevaa luonnosta. Luonnoksen käyttäminen on täysin vapaaehtoista, haasteeseen voi osallistua myös ihan perinteiseen tapaan.

Luonnos on tällä kertaa pyöreään muotoon tehty työ, mutta pyöreän muodon voi sijoittaa myös kulmikkaan arkin päälle. Voit lisätä luonnokseen elementtejä ja muuttaa niiden muotoa. Ruksilla merkitty alue on varattu valokuvalle, viivoitetulle alueelle on tarkoitus sijoittaa journaling (tarina). Puhtaat alueet voivat olla joko yksivärisiä tai kuviollisia papereita, kankaita tai muita pintoja. Ympyrää kiertävä piparkakkureuna voi olla mikä tahansa ympyrää kiertävä koriste. Luonnoksen mittasuhteita voi muuttaa (esim. letter -kokoista työtä varten) ja oman käden jälki on luonnoksesta huolimatta enemmän kuin suotavaa. Tärkeintä olisi tunnistaa työ luonnoksen pohjalta tehdyksi, mikäli luonnos ja työ asetettaisiin vierekkäin.