Ihan tälleen ajoissa nämäkin blogittelen... ei oo vaa tullu laitettua blogiin, vaikka tarkoitus oli pistää sillon heti ajoissa..  No nytpä tulleepi. Me oltiin itsenäisyyspäivänä valokuvailemassa keskustassa. Hypättiin bussista Kalevankankaan hautuumaan kohdalla ja käytiin räpsimässä siellä ekat kuvat. Harmi vaan, kun ei vielä kunnolla hämärtänyt, joten kovinkaan tunnelmallisia kuvia emme sieltä saaneet, vaikka kynttilöitä oli valtavan paljon. Hautausmaalla käytimme melko paljonkin aikaa kiertelyyn, piipahdimme myös Juicen kiveä katsomassa. Keskustassa otimme vielä jonkin verran kuvia, piipahtaen välillä kahvilla Coffee Housessa. Kamalan kylmä tuntui olevan (vaikkei keli toki mitään tähän tän hetkiseen -20 pakkaseen) joten emme jääneet katsomaan ilotulitusta joka kai illalla olisi ollut. Tässä kuitenkin jotain kuvia.

Kalevankankaalla sankarihaudat.

 

Se oli sumuinen päivä

Juicea moikattiin

 

Hämeensilta hämärässä. Palolaitoksen pojat laittoivat just tollasia hienoja soihtuja tien keskelle. Aluksi ihmeteltiin, et miksi ne nyt tuohon pysähty paloautojen kanssa, että onko jotain vialla.

 

Nysse meni

 

Tampereen teatteri iltapuvussaan..

 

Ja sitten vielä yksi kuva Hervannasta, kuva otettu keittiön ikkunan läpi... vieläkään ei tietoa, mikä tuon valon funktio oli, ja mistä se tuli.... BATMAN?!?

Didididididididididididi Batman, Batman, Batman.....