Kas vain. Minäkin olen vielä täällä. Nyt ajatukset ovat olleet tuolla naapurikunnan puolella, josta ostaa rymmäytettiin sellanen rivarikolmio. Pientä pintaremppaa sinne ollaan kyhätty (ja kyhätään) niinkun maaalia ja tapettia seiniin... asunto on melko uutta vuosimallia, joten mitään suurempaa sinne ei tarvitse tehdä.. mutta vähän personoidaan vaaleita tusinaseiniä meiän näköseksi.. :) Jokunen ärräpää ja ihmetys on tullut, kun kaks ihan noviisia tusaa maalien ja muiden värkkien kanssa. Kun fakta kuitenkin on, ettei me osata MITÄÄN. Mutta tekemälläkai sen oppii.. tuo remppaus olis ihan mukavaaki puuhaa, jos ei olis koko aikaa sellanen olo, että en tiiä teenkö oikein vai väärin, mutta laitetaan näin. :) Mutta pinta on pintaa, jos menee pilalle, niin ei mitään pahaa silti tapahdu. Ja voidaanhan aina valehdella kaikille, että noin me se aateltiinkin. Länttiset seinät ja muhukraiset ja vinossa olevat tapetit on ihan just sitä, mitä me aateltiinkin. :D Ja tuumattiin, että jos tulos kelpaa meille, nii sillon sen täytyy kelvata muillekin. Meiänhän tuo on. Tosireiskat!

Noniin.. nyt sitten pitäis pakata tämä meidän valtaisa omaisuutemme laatikkoihin.. Ens viikolla saadaan kunnon isoja muuttolaatikoita lainaan ja nyt ollaan pikkuhiljaa hilattu kaikkee tilpehööriä jo uudelle asunnolle. Mutta kun tätä kamaa meillä on oikeesti ihan hirveen paljon, niin saa nähdä kuinka vähän meillä on hiuksia tuon muuton jälkeen... :D

Kuvia meidän uudesta tukikohdasta laitan joskus sitten kun se on esittelykelpoinen.. :) Aika ihana se on kuitenkin. Tai aika perus rivarikolmio malliltaan, mutta toimiva pohja ja nätti erkkeri olkkarissa... :)

Nyt kuitenkin aamupalalle. Tänään on mun toinen virallinen lomapäiväni kahdesta. Joulu vietettiin mun siskon perheen luona ja pyörähdettiin joulupäivänä miekkosen kotona. Joulun jälkeiset arkipäivät ennen uuttavuotta olinkin sitten töissä päivystävässä päiväkodissa. Lähes ensimmäistä kertaa syyskauden puolella sai ottaa töissä rennosti. Lapsia oli huomattavasti vähemmän hoidossa, kun ennakkoilmoittautuneita oli.. mutta ehtipähän hömpätä ja jutella vähän työkavereidenkin kanssa.. koko syksynä ei juurikaan ole moikkaa enempää ehtinyt vaihtaa parin  samassa työpaikassa olevan työntekijän kanssa.. nyt ehti vähän jutustella ja tutustella. Toki lastenkin kanssa ehti olla ihan erillalailla kun normaalisti.

Mutta nyt sitä aamupalaa.