Nyt, kun kaikki ovat luopuneet toivosta nähdä kuvia meiltä, niin nytpä minä laitan.. :D Ainakin muutaman yksityiskohdan. Niin on kiva, kun saatiin tuo eteinen viimein maalattua ja laitettua kynttiläsalamanterin seinälle ja noi iiihanat peltitaulut!!

Eli tässä meidän uusi eteisen look. Ennen seinät olivat perus-maalarin valkoiset.. ei kauhean lämmin tunnelma siis. Nyt seinissä on Tikkurilan väri Halva. Ei kauhan kellertävä, mutta kuitenkin lämmin väri.. Tuo salamanteri-kynttilälampetti on Partyliteltä, siitä parempi kuva on täällä, vanhassa postauksessa. Tämä kuva on vähän heilahtanut... ekaksi otin salamalla, mutta näytti tyhmältä.. ilman salamaa taas heilahtaa ilman jalustaa, enkä laiskana jaksanut sitä ruveta värkkäileen paikalleen... :(

 

Tässä on meidän keittiön pikkuseinä.. se on sellanen suklaan ruskea ja epätasaisesti maalattu... Eka yritin tasaista, mutta ku ei onnistunu nii sitten siihen tällättiin tollanen ruotomainen kuvio... Ja nuo tauluhyllyt on ikeasta... siihen sitten voipi laittaa vaikka keittokirjan koristeeksi.. tai pikku maustepurkkeja tai sisustustauluja, niinku tällä hetkellä. Kuva on vähän hämärä, mutta en jaksanu nyt kikkailla.

Tässä on  yksityiskohtakuva meidän ruokatilasta. Keittiönpöydällä, etualalla on pari somaa, pientä mariskoolia ja se ihastuttava purrrrnukka, jonka sisustuskaupasta ostin.. Taustalla seinä, joka maalattu Tikkurilan Ajopuu värisellä maalilla ja siihen päälle läästitty palanen tiilikuvioista tapettia kun en kerran sisustuskivee saanu... :) Olen ihan tiilifani!! Tuossa hyllykössä on pari vuotta sitten yhdeltä hoitolapselta lahjaksi saatu kultaköynnös, joka on ihme kyllä, viihtynyt meillä mainiosti.. (lue: en ole onnistunut sitä tappamaan). Ja alempana hyllyillä on kans mun himoitsemiani romuja... Peltirasioita!!! Ne vaan on niin ihania!

Muun muassa tämmöisiä juttuja meillä on. Sen musssstan seinän lisäksi. ;) Se seinä on oikeesti hieno. Monet, jotka on nähny sen, sanoo, että "en olis uskonu, että tykkään mustasta seinästä, mutta tuo tapettihan on tosi hieno, eikä ollenkaan synkkä... :)