Niin se vaan vierähti tuo viime vuosikin että humpsis. Nyt elellään jo vuotta, jona pitäis rouvautua... kääk... ja toivottavasti paljon kaikenlaista muutakin mukavaa tulee tapahtumaan.

Joulu meni iskän ja äipän "riesana" pohjoisessa. Siellä oli tällä kertaa myös siskon porukka, jotenka tämä lähisuku olikin sitten koossa joulupäivän päivällisellä.. Joulu meni oikein mukavasti ja nopeasti ja kotimatkalla vielä poikettiin mukavien ystäväisten luona, jossa viivähtikin useampi tunti lautapelaillen ja höpötellen kaikenlaista. Kotimatka olikin sitten pimeän ajoa, mutta mitäpä tuosta kun onnistunut reissu oli takana.

Uuden vuoden vastaanottaminen suoritettiin sitten Tampereen suunnalla ystäväpariskunnan luona.. Perinteinen "MIkä uusivuosi, mehän ollaan jo kahdeltatoista nukkumassa" setti ei siis saanut jatkoa tänä vuodenvaihteessa...  Ihan mukava näinkin! Tosin kauhean villiin veivaukseen ei nyt itse kyennyt, mutta mitäpä tuosta, mukava oli silti.

Heti muutama päivä uudesta vuodesta tärkeä ystävä junaili itsensä meille ja useampi viime päivä on mennyt oikein rattoisasti "Hihhulitouhuissa". Mm. tämän kirjastosta summanmutikassa nappaistun kirjan ohjeilla kokeiltiin luonnonmukaista kauneudenhoitoa. Saunan jälkeen olikin ihana nautiskella lohisalaattia ja raakasuklaata, nam nam!

Tuo luonnonmukainen kosmetiikka ja muukin hihhuli (joka ei ole mikään haukkumasana, vaan kieroutunutta huumoria, jota viljelen  kaikista tekeimstäni asioista.. melkein..) herätti mukavasti juttua ja kiinnostaa itseäni kovasti. Ehkäpä jotain siihen liittyvää postausta tulee jossain vaiheessa, jahka ehdin tutustua enemmänkin asiaan.

Huomenna paluu arkeen pitäisi suorittaa seitsemäksi. Vajaan kolmen viikon joululoma on siis takanapäin ja pitäisi orientoitua taas työn  tekoon. Eiköhän se tästä taas, kun alkuun pääsee.