Harhauduinpa kerran jos-tain-syys-tä sisustuskauppaan, tuossa ennen pääsiäistä, ja siellä kaikkea hipelöidessäni alkoi taskussa hirviä tärinä. Puhelinhan se siellä rämpytti kitaraäänellä. Ensireaktio katsoessani puhelinta oli jotakuinkin tämmöinen "Jaahas, puhelinmyyjiä, viitsiskö edes vastata".. mutta vastasin silti.. Ääneni oli varmasti ennakkoasenteisen tympääntynyt, mutta kohta jo höristelinkin korviani (höri höri) kun luurin uumenista kuului miesääni, joka ilmoitti olevansa ovellamme kukkalähetyksen kanssa.. HÄH?! Kukkalähetyksen?

No Eveliinan talon houkutukset jäivät sikseen, ja ne vähätkin rahat onneksi mun lompakkoon, kun suhasin saman tien kotiin.. onhan se nyt outoa saada puhelu kukkalähetiltä.. Ei ehkä ihan samaa kun saada puhelu avaruusolioilta, että ovat laskeutuneet emoaluksella takapihalle, mutta jotain tavallisuudesta poikkeavaa kuitenkin.  Kotiinpäästyäni ovessa tosiaan roikkui sellofaaniin kääritty iso kimppu tulppaaneja. Kas, tämmöinen:


Kimpussa oli siis vaaleamman ja tummemmanpunaisia tulppaaneja. Nuo papukaijatulppaanit oli jänskiä!!


Ne näyttää vähän hassuilta tässä kuvassa.. mutta siis ne on sellasia vänkyrän mallisia niinku papukaijan nokka.. se niistä tulee mieleen. :) 

Niin.. ehkä jotain kiinostaa tietää, miksi tuommoinen kimppu ilmestyi ovellemme.. 

Häissämme viime keväänä oli leikki, jossa määrättiin joka kuukausi joku lähettämään meille jonkun vuodenaikaan sopivan jutun.. :) Hääleikin olivat salaa ideoineet rakas sisko ja rakas siskontyttö. Tähän mennessä olemme saaneet kaikkea ihanaa ja hassua; aurinkorasvaa, hyttyssavuja,  joulukalenterin, villasukat, lukkosulaa, pääsiäisruohon siemeniä, kynttilöitä.. hmm.. vieläköhän jotain muuta.. Joten (lähes) joka kuukausi on postilaatikkoomme tupsahtanut jotain hauskaa ja piristävää.. :)) Monta kertaa on rankan työpäivän jälkeen hymy noussut huulille moisen vuoksi. Joten ihan hirmu kivaa! 

Huhtikuun yllättäjä oli Hanna, joka kukkasipulien puutteessa oli päätynyt lähettämään "lopputuotteita".. :) Ihan mahtava juttu!! Lähetin saman tien miehelle tekstiviestiä töihin ja kovasti se kummasteli, että mitä ihmeen kukkia.. :)) Hanna, yllätit totaalisesti!