Kevät keikkuen tulevi.. välillä näyttää jo lupaavalta, ja sitten pyryttää kauhiasti lunta. Ei kiva. Mun puolesta talvi vois olla nyt tässä, mitä nyt laskettelureissut jäi tänä vuonna yhteen, vaikka kuinka aateltiin, että vois usiamman reissun tehä. Se on kumma, ku talvi on pitkä ja pimeä, mutta kuitenkin niin lyhyt, ettei ehi tehä kaikkee mitä sillon aatteli tehä. Mutta samapa vika se on kesässä.. tai no ei onneks oo pimetä.. :D 

Oikeestaan mää oon enemmän välimalli-ihminen, tykkään nääs enemmän keväästä ja toisaalta myös syksystä.. siitä alkusyksystä kun aamulla on kuulakat kelit, luonto värikäs ja tuoksuu syksylle ja marjat on kypsiä. Toisaalta keväällä on jännää kattoa, että mitä sieltä lumen alta paljastuu.. 

Tällä hetkellä takapihalla on vielä hirviästi lunta, mutta kaikista aurinkoisimmasta kohdasta on lumi alkanu rakoilla.. siinä kohdassa meillä on kukkapenkki.. ja sieltä kurkkaa pieniä sipulikukkien alkuja. Mitähän kultasahramia ja öö.. jotain kivoja sieltä noussee.. en muista mitä sinne tökin.. enkä aio tarkistaakkaan mistään, onpahan jotain yllätystä.. huonosta muististaki jotain hyötyä. ;) 

Pääsiäinen meni hujauksessa.. Muutaman päivän loma teki kyllä gutaa.. töissä on ollu enemmän ja vähemmän härdelliä ja hirviästi uutta ku muutettiin kimpsumme ja kampsumme uusiin toimitiloihin.. se on vielä tutustelua lapsosten kanssa ja monta asiaa on vielä harjottelun alla. Mutta eiköhän tämä tästä. 

Pääsiäisen kunniaksi raahasin työmatkan varrelta hirviän nipun risuja, jotka pamautin ulkorappusille koriste "maitotonkkaan".. sidoin niihin vielä keväisen värisiä nauhoja rusetiksi ja koriste-munasia pistin roikkumaan.. kuvaa ei oo nyt näyttää siitä. Mutta sitten ruakapöytään väsäilin tuommoisen partylite-somisteen sisällekki vähän pääsiäis-juttua. Sikäli hassua, kun en oo ikinä laittanu mitään yhtään ainoaa pääsiäiskoristetta. Nyt oli montaki. Tässä tämä kuva:

                 

 

Hih, löysin samalla kukkakauppareissulla, kun roudasin tuon valkoisen narsissin kotiin, niin varsin mainion kyltin. Passeli meitille, ihan loistava!!

Ja se kylttihän majailee tällä hetkellä meitin olkkarissa, vitriinin päällä. :) 

Sepä se. Pelottavaa. MEILLE on luikerrellut salamyhkäisesti VAL-KOI-SI-A huonekaluja. Mihin tämä maailma on menossa? On meillä sentään vielä se musta seinä. :D Mutta kontrastit on kivoja! Ja jos jollain on ylimääränen merirosvo.. vai mikä merimiesarkku se on, niin huutaa nyt HEP!  Minä tahtoo sellaisen!!!!