Tämmöiseen hauskaan juttuun minut haastoivat Sandy ja Kaisa
(Vähän niinku juorulehteä kirjottais... irroitetaan ihmisten sanomia lauseita asiayhteyksistään... :D)

Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista ja tarinan löytö/haasteblogista, ottamalla yksi virke kustakin. Haasta ne blogikirjoittajat tekemään oma tarinansa, joilta lainasit virkkeet, paitsi ei tämän tarinahaasteen löytöblogia! Osallistuminen vapaaehtoista.

Mulla on ollut ihan liian vaativa tehtävä tänään. Penkoa vanhoja tavaroita. Heittää turhat pois. Voi ei. En tykkää heittää mitään pois.  
Oon käyttäytynyt kuulemma vähän hassusti, mamma epäileekin että NE  on alkamassa. Tietty, kun se näyttely on jo viikon päästä. Ajankohta on kieltämättä hieman kiireinen, mutta aikaa askarteluun on kuitenkin vielä reilut kaksi viikkoa.  Kun tahtoo tehä niin sitä tehää vaikka tarvikkeita ei ole.  Olen miettinyt mistä saisin askarteluun sopivia vintagekuvia. Yhdestä blogista sain vihdoin vastauksen -vanhoista lehdistä! Mistäköhän löytäisi tähän hommaan vapaaehtoisen? Mitenköhän saisi tuon miehen huijattua tekemään sen ihan sillee huomaamattaan..
Niitä on enemmän kuin laki sallii, mutta tässä kuvat, niistä mitkä on teon alla. Ajattelin, että otan yhden tai kaksi Reumalle mukaan, ettei aika vaan tule pitkäksi.
Yksinkertainen linja jatkuu:


En nyt kuitenkaan laita niitä kuvia.. :) Ne on teon alla... :D