Parin vuoden aikana minuun on hiipinyt kiinnostus ekologisempaan kulultukseen. Myönnettäköön, että luonteeltani olen hiukan (tai ehkä enemmänkin) materialismiin taipuvainen, eikä musta kommuuniasujaa saa tekemälläkään. En myöskään osaa aina sammuttaa valoja huoneista, jossa en sijaitse, eikä asumismuoto kahdestaan reilunkokoisessa rivitalossakaan ole ehkä se kaikkein ekologisin muoto. En aina jaksa ajatella jokaisen tekoni oikeellisuutta, ekologisuutta ja eettisyyttä. Kuitenkaan en ole noille asioille sokea (ainakaan niin paljon kun ennen) ja ne ovat alkaneet kiinnostaa pikkuhiljaa enemmän. Blogeista löytyy hirmuisesti mielenkiintoista asiaa. En osaa tehdä tästä blogistani mitään eko-aiheista.. en ehkä haluakaan, koska muut taitavat noita asioita minua paremmin. Siksipä haluan vinkkailla kasan blogeja, joista löytyy mielenkiintoista matskua ja ajattelemisen aihetta

 

Uusi Musta -sivusto on ehkä eniten tuttu monelle. Ylen sivujen kautta löytyvä blogisivusto kätkee sisälleen huumorilla höystettyä asiaa aika laidasta laitaan. Oman kuvauksensa mukaan "Uusi Musta on blogi, jossa Katja, Noora, Terhi, Viivi ja Hertta etsivät sisäistä ekojeesustaan" Sivusto nielaisi alleen myös Kemikaalicoctail-blogin, jota päivittääpi yksi UM-sivuston kirjoittajista, Noora. Kempparin missio on "Parempi elämä vähemmillä myrkyillä"... Näitä blogeja tulee kurkattua päivittäin. Hyvää asiaa hyvällä fiiliksellä.

Tämmöisen bongasin eilen. Kempparin kautta tännekin päädyin.. Nämä vaate-asiat onkin mietityttäneet pitkään.. Tähän täytyy vielä tutustua paremmin.

Laittelen ehkäpä jotain blogivinkkauksia enemmänkin, jahka ehdin ja jakselen.