Yrittelin aamulla soitella terveydenhuollon neuvonta- ja ajanvarausnumeroon.. mutta eipä mokoma suostunut toimimaan... tarkistin numeron netistä ja kas vain - numero oli vaihtunut.. No soittelin sitten tähän uudistuneeseen numeroon, mutta eipä vain sekään toiminut... voi kökköjen kökkö. No olo oli jokseenkin kurja (mutta ehkä hieman kivuttomampi kuin illalla.. sain sentään nukuttua yön hyvin...) kun mussuttelin
miekkosen kanssa aamupalaa.. mikään ei tuntunut toimivan.. kahvit kaadoin päälleni ja sähläsin koko aamun muutenkin. Kun noin sadannen puhelinsoitonkin jälkeen normaalien tilulilulei-odotusmusiikkien tilalla kuului muutaman kerran sellainen varattua- tuuttausta muistuttava ääni ja sen jälkeen pelkkää surinaa ja sitten hiljaista (puhelimen näytössä luki "puhelu katkaistu") niin lähdin sitten tarpomaan kohti terveysasemaa.. Matkaa sinne on onneksi vain n. puoli kilsaa. Porukkaa oli kuin pipoo ja jonot liikkui ää-rim-mäi-sen hitaasti... No lopulta minut ohjattiin toiseen jonoon.. Terveydenhoitajalle.. X-mittaisen istuskelun jälkeen minutkin kutsuttiin sisään.. sain sen hiivatin sairaslomalapun ja samalla terkka katto sormenpääverestä tulehdusarvot.. ei kuulema ollu juurikaan korkeella, joten lääkekuuria ei määrännyt. Kolme päivää saikkua vaan.

Kun kaiken kuumeenkin uhalla piti pistäytyä kirjastossa ihan nopsaan vaan... lainaamassa sarjakuvia sekä
itselle että miekkoselle. Koska eikös se niin ole, että kuumeisena täytyy huolehtia riittävästä sarjakuvatankkauksesta... vai olikohan se nestetankkaus? No tankkaus kuitenkin. Sopivan kepeää luettavaa ja auttaa pysymään pedissä silloinkin kun ei uni tule. Tosin täytyy myöntää, etten minä sängyn pohjalta tätäkään kirjoita, vaikka kannettavalla olenkin... ei pysty koko päivää..

Niin.. ja sitten muihin aiheisiin... NE KURKKAA JO! Nimittäin laitoimme tasan viikko sitten idätyspurkkeihin viittä eri chilin siementä..
Tämän näköisiä veijareita niistä pitäisi tulla: Klikkaa linkkiä niin näät kyseisen lajikkeen kuvan.. linkit menee sen henkilön sivujen kuviin, jolta nämä siemenet olen tilaillut. :)
STARFISH
BOLIVIAN RAINBOW

AJI CRISTAL
SHORT YELLOW TABASCO
CHAMPION
Kolmesta purkista kurkkii jo pieniä uteliaita chilin taimia... Kahden purkin asukkaat vielä miettivät, tullako eisiin vai ei. On kyllä ihan hauskaa kytätä aina keittiössä käydessä, onko mitään uutta ilmaantunut.. Nyt kun noi taimet pääsi työntämään vihdoin sirkkalehtensä pinnalle, niin tuntuu, että niillä on kauhea kiire kasvaa isoksi.. Saas nähdä, mitä niistä tulee..

Jännityksellä jäämme odottelmaan ja lukemaan niitä hiivatin sarjakuvia! =)