Niin. Minä olin joskus ööö.. toissakeväänä parin viikonlopun mittaisella huovutuskurssilla. Siellä tuli perustietoa huovutuksesta ja vähän ehti jotain tehdäkin. Saldona se, että minulla oli ennen tätä päivää kaksi keskeneräistä huovutustyötä... nyt vain reilu yksi. =D Reilu siksi, että kohta esittelemäni kettutyö kaipaisi vielä jotain, mutta en tiedä vielä mitä.. enkä tiedä sitäkään, mitä tuolla teen.. tauluksikin se sopisi.. lämmin takamuksen alunenkin se voisi olla jos ulkona joutuii istuksimaan... jaa, täytyy miettiä.. Se toinen keskeneräinen työ on violettisävyinen kassi.. tarvis sekin kaivaa esille ja viimeistellä. Mutta tässä nyt näkyy kettunen, josta tuli kyllä loppuehostuksella ihan nätti. :)

      1328793.jpg
Eli kettu on huovutettu lampaanvillasta kurssilla. Erikseen huovuttelin oranssin levyn, josta sitten leikattiin nuo ketun osaset, jotka sopivassa vaiheessa liitettiin tuon pohjan päälle. Koska huovutuksessa on vaikea saada selkeitä rajoja näkyviin, oli kettu aika epäselvän näköinen. Ostin mustaa muliini(?)lankaa jo aikoja sitten tähän tarkoitukseen, mutta nyt vasta sain aikaiseksi alkaa huolittelemaan noita kuvion reunoja ja tekemään ilmettä. Neulahuovuttaen lisäsin myös vähän valkoista rintaan ja korviin..

Ja kas, tälläinen siitä sitten tuli.
      1328790.jpg
Kuva voisi taaskin olla parempi.. mutta voisi se toki olla huonompikin.. :) Joka tapauksessa olen tyytyväinen tuohon elukkaan.. siitä tuli aika söpö. Sitten voisittekin, täällä vierailevat ihmiset, alkaa heittelemään ideoita, mitä tuohon vielä tekisin lisää ja mihin käyttötarkoitukseen tuo olisi sopiva.
Kokoa työllä on vajaa 30x30cm... reunat aaltoilevat vallattomasti mihn haluavat.

Syy, miksi just nyt kaivoin tuon työn esiin on se, että lainasin kirjastosta yhden huovutusaiheisen kirjan ja muutaman TAITO -lehden, jotka saivat mut ihastelemaan jälleen noita huopatöitä.. sitten päätin, että entiset on viimeisteltävä ennen kuin alan uusia tekemään.. Ja mäntysuopaakin muutes tarvis ostaa lisää.
Villoja mulla on vaikka missä väreissä.. sain niitä joskus salaiselta askarteluystävältäkin... sormet syyhyäis alkaa tuohon hommaan nyt.. kääk!