Jaa-a.. taas on mennyt hetki jos toinenkin, etten oo ehtiny paljoa blogiini koskea. Nyt kuitenkin pieni kuulumispläjäys ja sitten nippu päivityksiä postin tuomista asioista ja löydöksistä.

Vietimme eilen ystävän kanssa pitkästä aikaa tyttöjen iltaa. Oli tehokas kaksituntinen töiden jälkeen, poljin töistä kauppaan, tein muutamia herkku-ostoksia ja sitten polkaisin kotiin, tiskasin, järjestelin vähän paikkoja ja tein ruokaisan salaatin sekä paloittelin vähän juustoa, pesin viinirypäleitä ja muuta pientä naposteltavaa. Lisäksi käytin koiraa ulkona ja vaihdoin vaatteet.
Meillä oli tosiaankin hauskaa. oltiin tässä vaan meillä. Vähän punaviiniä nautiskeltiin, höpöteltiin ja katteletiin elokuva sekä pelattiin alfabetia. Kaveri lähti vasta puoli kahden aikaan ja mentiin koiran kanssa ulos vielä ennenku kaverin kyyti tuli (ritarillinen mies... ) ;) Jutut oli taas vähän sitä sun tätä ja sai pitkästä aikaa nauraa ihan kunnolla.

Muuten viikko on mennyt aika tiiviisti töiden merkeissä.. Maanantaina kävin toki maalaamassa hetken, mutta tiistain salsa jäi väliin iltakoulutuksen vuoksi. Keskiviikkona sitten taas pääsi salsailemaan... on se kyllä aika vaikeeta ja nyt ku tohon tansskoululle on vasta tullu peilitki seinään jälkeenpäin nii näkee nyt hyvin, että miten ite tekee ja miten se PITÄISI tehä.. mutta toisaalta ne peilit on ihan kauheet... kääk! Mutta ihan hauskaa jos ne tosiaan saa meijät kaks kampuraa opetettua tanssiin oikein tuota casinoa. ;)

Semmoista. Mutta nyt kuvapäivityksiin..