Inspiroidu-haasteblogi täällä

Haaste # 68

TEKSTIVIESTI TALTEEN

Tekstiviestit eivät ole enää pelkkää yksityishenkilöiden kuulumisten vaihtoa. Tekstiviesteillä voi ostaa palveluita, varata leikkausajan tai lainata jopa rahaa. Suurin osa viesteistä lienee kuitenkin ihan arkipäiväisten asioiden hoitamista, kuten kehotuksia tulemaan kaupan kautta tai ilmoituksia siitä, että tulossa ollaan mutta hieman myöhästytään. Olipa tekstiviestisi sitten kauan puhelimessa säilytetty runo rakkaalta tai arkinen kommentti joka kertoo maidon olevan loppu, skräppää tämä viesti talteen. Tekstiviestit saapuvat ja lähtevät, mutta kyllä niidenkin sisältö on usein tallentamisen arvoista - nehän ovat arkea parhaimmillaan!

 

1250534830_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämän tekstiviestin sain nykyiseltä (tuona hetkenä tulevalta) työkaverilta. Viesti merkityksellinen siksi, että sijaisuuten työpaikassa oli loppunut keväällä, enkä tiennyt tulevasta. Yllättäen työtilanne työpaikalla muuttui, eräs toinen työntekijä ei tullutkaan, joten entiset työkaverit ilmoittelivat, että voisi ollakin hommia ja kehoittelivat johtajalle soittamaan. Mieltä lämmitti ja lämmittää yhä, kuinka porukka oli käyny puhumassa mun puolestani ja kaikki niin iloisesti toivottivat mut takaisin. Sainpa vielä mukavat tiimikaveritkin, joten aihe ehdottomasti skräppäämisen arvoinen. :)

Tän sivun teko oli tosi mukavaa. Journaling on yleensä mulle hankala tuottaa, mutta nyt oli pää täynnä ajatuksia, jotka oli hyvä saada paperille. Muutenkin tykkään lopputuloksesta. En yleensä kyllä käytä vaaleanpunaista juurikaan, mutta tähän se jotenkin sopi.. niin hyvä mieli mulla tästä koko jutusta on. Joten varsin terapeuttinen sivu siis.