Teijalle lupasin kuvia siitä, mitä oon saanu aikaseksi ja kaipailtiin niitä sitten muittenki nähtäväksi, joten tulkoon sitten tänne ku  sain kerran ruvettua kirjottaan... ;)

Tässä on mein pikkasen sotkunen, mutta muuten hiano terassi. Isälle suurensuuri kiitos rakennustyömiehenä avusta! :))

Tässä näkyypi sitten terassin sisäpuolelta otettu kuva. Nuo liskot oli häälahja ihanilta veljentytöiltä. Tuohon kohtaan ne sopii tosi hienosti! :)

  

Tuo oksankäppyrä rahdattiin eräältä metsäreissulta... etittiin sieniä, mutta ei löytyny yhtään, jonka tunnistaisin (mikä nyt ei suoranainen ihme ole, tunnistan nääs EHKÄ herkkutatin ja kanttarellin) mutta mukaan lähti kaikenlaisita muuta kivistä ja oksista kaarnanpaloihin.. :)                                          

Ja heinäseiväs laitettiin tököttään pihalle sitä varten, että siihen saa laittaa lyhdyn tai lintulaudan talvella. :)

Siinä on meiän puutarha. Kekkilän istutuslaatikko on jo toista kesää... aika harmaantunu ku ei oo öljytty tai mitn. Tykkään noista kivistä tuossa ympärillä! :) Ja tuon askelpolku-laatan hankin nyt loppukesästä tohon. Ja tosiaan kaivettiin tuo hakkeella oleva alue auki ruohosta ja siinä on istutettuna vadelmantaimia. Ja sen takana on tollanen kohotettu kukkapenkki jossa ei oo mitään nyt.. :D Muutaku joku kumma kasvi, joka rupes vaa kasvamaan meiän pihalla ja näyttäis, että se on joku ihan "oikea" kasvi, ei mikään rikkaruoho.. joten kaivelin sen nätisti irti ku korotin tuota penkkiä ja istutin uudelleen. Tarviihan sen nyt saada meiän pihalla asua, ku ite kerta oli nii päättäny. :)

Tossa on se penkki lähempää. Tuohon katekankaan reunaan pitäs saaha lisää kiviä haettua jostakin. Siinä oli jo kiviä jonku verran, mutta ne vajeni toiseen projektiin...

 

Se toinen projekti on tuolla pensasaidan alla... sinne tein tollasen kivireunuspenkin kanssa... Ku menin eräiltä puutarhakutsuilta tilaan kauheen määrän kukkasipuleita, nii johonki ne on laitettava..:D Ja ku meillä oli vielä ihan järrrrkyttävän paljon multaa pressun päällä tuossa missä nyt ei kasva ruoho, niin se piti dumpata johonki.. sitten yritin sitä kaikkiin kukkapenkkeihin laittaa. Nuo miekkonen ja isä kun sai taloudellisina ihmisinä idean, että pitää kaikki multa säästää mitä nousee terassin alta... Nyt sitä on sitten nakeltu vähän sinne sun tänne.. :D

 

Se on tuola piilossa se toinen penkki.. Tuo pensasaita on tuosta kohtaa iha räjähtäny ku sitä ei päässy leikkaan sen multakasan aikana ja nyt ei enää uskalla, ettei se suutu ja sairastu tuo aronia-puska. Eli se penkki ei oikeesit oo ihan noin synkässä paikkaa... Ainaki siperian unikot on tuolla tykänny olla. Niillä ei ollu sillo ees kunnon penkkiä ku kukkivat hullunlailla.

Tässä on nupulla olevia siperianunikkoja. En näytä ottaneen niistä kuvia ku olivat kukassa.. mutta siis noita nuppuja oli melko paljon.

Ja tässä on vielä toukokuun tulppaanit.. Nää oli hauskanvärisiä. :) Nämä on siis siinä penkissä, joka on hakkeen takana.. korotin vaan tuota penkkiä nyt loppukesästä. 

Ostin jonku iha random-pussin tulppaaneja viime syksynä ku päätin että haluan tulppaaneja.. ja sitten vasta rupesin kaivaan niille penkinki.. :D Vähän on ehkä ei-niin-suunnitelmallista tää mun homma.. Mutta kyllä tuosta phasta on silti tullu ihan mieleinen.. Tollaselle pienelle pläntille ku ei saa nii kauhiasti kaikkee, mutta kuitenki jotakkii.

Mitäs tähän sanoo Puutarhuri? :)