Turkanen, hiljaiseloa olen viettänyt blogin suhteen. Tässäpä siis lyhyt yhteenveto viimeisestä parista viikosta.

Wappua vietimme kohtuullisen rauhaisasti kaveripariskunnan luona.. siellä tuli mussutettua ties mitä herkkuja kun nyyttikestityylillä kaikki oli tuoneet vähän jotain. Palailimme kiltisti kotihin kello kahdentoista lyöntien aikaan. Seuraavana päivänä eli Wappupäivänä juhlistimme viiskymppisiä.. Sisaren ja sisarentyttären juhlat siis kyseessä. Söimme kakkua ja rupattelimme.. Laitoin oikein taftimekkoseni ja nöpöt (aiemmin blogissa esitelty kenkäostos) jalkaan. :) Äiti ja isäkin pohojosesta olivat tulleet käymään tuolloin..

Viime viikonloppu meni sitten hohtokeilauksen merkeissä. Porukka oli seitsemänhenkinen.. koostui "vanahasta sakista" eli joukkomme oli kokoelma edellisen asuinpaikkamme asukastoimikuntaa.. monikaan ei enää asu niissä TOAS:in taloissa, mutta porukkahenki on silti jäänyt.. kokoonnumme pari kertaa vuodessa silti jotain touhuamaan. Minun kaksi vasenta jalkaa ei meinannut taipua oikeaan askellukseen keilatessa (sama vika aina ollut... ) mutta alkoihan tuo sujumaan ja kaatojakin tuli mukavasti. :) Kaatopaikkareissun jälkeen (Hohtokeilauspaikan nimi on GR8 Kaatopaikka) menimme syömään Mr Pickwickiin, jossa ainakin oma ruokani oli varsin maukasta. Broileriruukkua siis valitsin listalta. Sitten kävimme parissa pubissa istumassa ja pelasimme mm. jengaa.. vai mikä huojuva torni lie.

Semmoista.. Perjantain olen menossa ystäväni kanssa teatteriin katsomaan Paavo 1,5- näytelmän. Olen kuullut kehuja kyseiseisestä näytelmästä, joten naurua on luvassa. Eli viikonloput ovat siis näillä näkymin kohtuullisen tehokkaassa käytössä.. Toukokuun viimeisenä viikonloppuna onkin sitten likkojen lenkki, johon ollaan siskon ja siskon tytön kanssa myös lähdössä.