Marraskuu se alkaakin sitten jo olla lopuillaan... Parit pikkujoulut takana ja yhdet edessä ja torstaina kauan odotettu nääspeks..... ja välillä kävi jo ihana lumipeite, nyt taas ihan kurjaa loskapaskaa. Tänään käytiin kyllä kävelemässä pitkä lenkki koiruuden kanssa ja sen jälkeen lääkittiin taas sen jalkaa, joka aina näillä keleillä tulehtuu.. aika karseen näköset on taas epelin varpaanvälit... ja varmasti kipeet. Nyt on sitten mömmöä varpaanvälit täynnä ja sukka jalassa, josko tuo vähän rauhottais, nii se ei pääse imekseleen niitä aineita heti pois.

Joulumieltä oon nyt miettinyt kovasti... mistä semmosen sais... En taida loppuviimeksi olla kauheen jouluihminen, vaikka tällä hetkellä askartelenkin joulukortteja.. Tosin korteissani ei kauheesti oo tonttuja tai punaista väriä.. enemmänkin lumihiutaleita, lintuja ja sen sellaista... jotain jouluista niissä toki on, mutta eikai niiden korttejen tarvi olla aina punasävyisiä?!? Miekkonen meillä ehkä enemmän tykkää perinteisestä joulusta.. en tiedä, miksi en itse löydä sitä iloa.. Hetken läikähdys käväsi ku töissä oli lapsilla puurojuhla ja yksi työssäoppimisjaksolla oleva opiskelijamiekkonen kävi joulupukin kamppeissa ja lyhty kädessä koputtelemassa ja vilkuttamassa lapsille ikkunan takaa... Ne jännityksestä innostuneet lasten kasvot ja riemu, kun näkivät joulupukin vilaukselta... se oli jotenkin liikuttavaa... Sinä hetkenä mulla kävi joulumieli... Ehkä siis minäkin tarviin joulupukin käymään... *virnistää*

Nojoo... mitähä muuta.. Askartelut on nyt noi joulukortit... kauheesti muuta en nyt ole aikaan saanu... toisaalta tekis mieli näprätä, mutta ei sitten kuitenkaa.... öök.