Mulla oli hiukan tavallisesta poikkeava loppu-arkiviikkokin tällä viikolla. Keskiviikosta perjantaihin olin Karkussa, joka on jossain Vammalan lähellä oleva paikka. Siellä siis siksi, että olin ilmottautunut "luovan toiminnan kurssille" joka oli tarkoitettu päivähoidon työntekijöille. Tuo kurssi oli siis kolmipäiväinen, tavallaan kuin leiri ja idealtaan yhdistelmä työpaikkakoulutusta ja myös omaa virkistymistä. Paljon sai uusia virikkeitä työhön ja siellä oli oikein hauskaa ja mukavaa.

Ohjelmistossa oli siis draamaa, taidetta, musiikkia, tanssia ja muuta mukavaa. Teimme teatteriesityksiä, unelmamekkoja (koristeita), lauloimme ja soitimme rytmisoittimia ja animaatioita.. Eli hyvin monipuolista toimintaa.. lisäksi aivan erinomaiset sapuskat, mahtavan idearikkaat ja heittäytyvät ohjaajat sekä osallistujakunta sekä mukava ympäristö teki tuosta reissusta unohtumattoman. Minä ainakin tykkäsin kovin. Torstai-iltana meillä oli myös illanistujaiset.. leirinuotiolla istuttiin vielä puolenyön jälkeenkin ja näyteltiin ja laulettiin milloin mitäkin.. yksi kurssin vetäjistä oli semmonen musiikkivirtuoosi, että oksat pois...aivan ällistyttävä sävelkorva!! Taisin olla koko porukan kuopus, mutta ei se mitn. Mukavaa oli ku tuolla kurssilla oli myös yksi entinen työkaveri.. se mut sinne oikeastaan rohkasi lähteenki ku ollaan koiria yhessä ulkoilutettu ja tuli tuo kurssi puheeksi. Vähän oli jopa haikea olo kun perjantaina kahden maissa hyppäsimme bussiin ja tulimme takasin tänne "ihmisten ilmoille".. Tuo porukka tuolla oli kuitenki niin rentoa ja mukavaa tekemistä.. Toisaalta oli mukava tulla kotiinki kun vähemmän tullu oltua.. kun viime viikonloppu meni siellä pk-seudulla ja maanantaina oli työpäivän jälkeen vielä iltapalaveri niin hereilläoloaikaa kotona ei oo ollu kovin paljoa. Nyt v-loppuna ollaan oltu aikas rauhassa vaan kotona.. vähän oon skräppäilly ja järjestelly tätä kämppää.. Eilen tosin käytiin semmonen n. 15km pyörälenkki.. ekaa kertaa pyörän päällä tälle kesää. Himottais hankkia oikein kunnollinen pyörä, joka olis omille mitoille sopiva (ei tarvis olla nii etukenossa, että tarvii pitää päätä yläviistoon vinossa että näkee eteensä), mutta eipä taida tälle kesää vielä budjetti revetä.. keksin kyllä noin kakssataakuuskymmentäkaheksanjapuoli muutakin rahareikää, joten eiköhän tuolla fillarilla ainaki vielä yhen kesän aja.

Otin tuolla luovan toiminnan reissussa paljon valokuvia, tässä muutama..

      1541571.jpg
Sorja. Eli päätalo, jossa meillä oli mm. ruokailut, musiikki ja digikuvausjutut sekä taide.. Vanha kartano, oikein viehättävä ja sokkeloinen.. tuolla oli aika hienoja kakluuniuuneja ties kuinka monessa huoneessa..

     1541562.jpg
Kyltti, joka osoitti toiseen rakennukseen, jossa oli meidän nukkumapuolemme.. Tuli ihan nostalginen olo, ihan ku olis lapsuuden leirillä ku tuolla nukku 6 hengen huoneessa kerrossängyissä.. :)

     1541554.jpg
Taide-osiossa tehtiin kipsinauhasta unelmamekkoja.. eli kaikilla piti olla barbit mukana kurssille mennessä... vähän epäilytti, että mitä niillä tehdään.. mutta tässä tulos..

    1541556.jpg
Mun mekko valmiina.. vähän gootti tää on.. :)

   1541564.jpg
Barbien luokkakokous, eli kaikkien luomukset samassa kuvassa.. tästä ei kyllä saa kauheesti mitään selvää.. Mutta aivan upeita juttuja olivat.. Ovat nyt siis barbien päälle teipattuja, mutta normaalisti noita mekkoja ei voi niillä käyttää, vaan ovat ihan tarkoitettu koristeeksi..

    1541568.jpg
Ja lopuksi ihana leirinuotiomme.. sen äärellä olikin ihana istuskella ja paistaa makkaraa.. kitaran mukana laulaminenkin oli tosi hauskaa, vaikken mikään kultakurkku olekaan.

Tämmöisiä kuvia.. paljon muitakin olisi, mutta en nyt jaksa niitä alkaa käymään läpi. :)