Viimeiset viikot on taas mennyt hujauksessa. Blogin päivitys ei ole oikein kiinnostanut niinä harvoina vapaina hetkinä, kun siihen olisi ollut mahdollisuutta. Nyt kuitenkin on aika istahtaa ja rauhoittua ja niinpä napsin pari kuvaakin tekemisistäni. Ei, en ole ehtinyt viikkoon askarrella yhtään mitään.. sen sijaan jotain muuta olen puuhastellut. Tässäpä siitä.

Kerronpa nyt ensin vanhimmat jutut. Eli viime viikonloppuna Tampere kupli.. eli täällä järjestettiin sarjakuva-messut... ihan messuille asti emme hipsineet, mutta "tärkein" toki tuli hoidettua.. Eli Suomalaisessa kirjakaupassa käytiin lauantaina jonottamassa signeeraukset neljältä Ankka- taiteilijalta (kirjaan jossa heidän - ja vain heidän piirtämänsä tarinat..).

                      1502765.jpg


 Suomalaista vahvuutta edusti Kari Korhonen, loput miekkoset olivat Espanjasta ja Argentiinasta. Kaksi kirjaa lähti mukaan. Toinen Ankka-hullulle miekkoselleni, toinen kummipojalleni kannustukseksi hyvästä jääkiekko-menestyksestä. Joukkue oli ollut Jyväskylässä -99vm kiekkoilijoiden turnauksessa ja voittanut koko turnauksen. :) Kummipoika myös on löytänyt Ankka-kulttuurin, joten tuo kirja varmasti oli mieluinen.. toivottavasti. :) Samalla hankittiin sitten synttärilahja kummipojan isosiskolle joka meni jo täyttämään 11-v. :)
Sunnuntaina  sitten niitä synttäreitä kävimme juhlimassa kahvikupposella ja jutustellen. Mukavaa oli.

Viime viikko meni töissä ahkeroiden.. kiirusta piti kun on vanhempien kanssa käytävien keskustelujen aika taas käsillä, samaten salaiset puuhat lasten kanssa ennen erästä juhlapäivää.. onneksi ilma on ollut ihana ja on voitu paljon ulkolla. Varsinkin kuiva, kurahousutarpeeton keli on luojan lykky. :)

Mutta nyt täytyy mennä ruoan tekkoon. Päivitän tänään vielä toisen kirjoituksen. :)