Jaaha, oliskohan taas aika päivittää kuulumisia.

Tällä hetkellä kärsin melkoisesta flunssasta ja yskästä. Tuskin kuitenkaan sitä pahamaineista possunufaa. Yöt menee yskiessä ja nyt pari päivää olen ollut sairaslomalla. Toisaalta olo on huterahko, mutta välillä mietin, että pitäisikö sitä töihin yrittää huomenna. Kuitenkin ehkä parempi vielä huilailla huominen, ettei pitkittyisi tämä tauti. Nyt jo toinen flunssa tälle syksyä.. kovasti töissä kiertää kaikenlaista lentsua ja silmätulehdusta. Nyt saa kyllä sitten riittää mulle vähäksi aikaa tauteilu.

Näitä sairaslomapäiviä olen sulostuttanut askartelulla. Se onpi sellaista terapiaa mulle.  Onnittelukortteja on syntynyt melkoinen pino tänä syksynä. Olenkin harkinnut, josko veisi niitä myyntiin esim. työpaikan kaffepöydälle.. joku mulle sieltä sellastakin ehdotti kun kuulema ihania on korttini. Vielä en oo uskaltanu.

 

Syksy on jo pitkällä ja melkoisen vilskeistä on ollut. Miekkonen ja minä aloitimme uutena yhteisenä harrastuksena valokuvauskurssin. Nyt jo hieman on selvinnyt kameroiden säätönappuloiden merkityksiä.. mutta enemmän pitäisi vaan noita kuvia jalkautua ottamaan ja kokeilla kaikenlaista virittämistä. Ensi viikolla onkin ulkokuvauspäivä tuon kurssin puitteissa. Mennään Tampereen keskustaan ottamaan "yökuvia".. Ei kuitenkaan yöllä, vaan tärskyt kurssilaisten kanssa olis jo neljän aikaan. Toivottavasti minkään sortin köhä ei enää ensi viikolla vaivaa!!!

 

Syksypuolella meillä on myös käynyt vieraita.. isä ja äiti pistäytyivät meillä pari päivää kyläilemässä ja seuraavalla viikolla veljen tyttö, Miisa vietti meillä syyslomaansa. Nyt lauantaina meidän olis tarkotus mennä katsomaan stand up-showta Tampereen Työväenteatteriin ja muutaman viikon päästä olisi toinen teatterireissu tiedossa parin kaveripariskunnan kanssa.

 

Asuntohaaveita on ollut myös. Ollaan käyty katselemassa monia rivitalo-asuntoja ja vähän tarjoustakin tehty, mutta ovat menneet sivu suun.. Nyt on nuo rivitalokolmiot melko kysyttyjä ja moneen viikkoon ei oo ollut oikein mitään meidän kukkarolle ja maulle sopivaa liikenteessä. Odottavan aika on pitkä, mutta toisaalta ei meillä tässäkään mitään hätää ole.

 

Syksyn hämärissä hetkissä on ihana poltella kynttilöitä. Tilasinkin  kaukana asuvan ystävän kautta ison kasan ihanan tuoksuisia ja tasaisesti palavia Partylite-ihanuuksia.