Tänään alkoi minun elämäni ensimmäinen palkallinen loma. Kokonaista kaksi viikkoa kesälomaa. No lomani ei toki alkanut missään leppoisissa merkeissä puoleen päivään asti torkkuen.. Ehei. Kello kahdeksalta olin jo käyttänyt koiran, syönyt aamupalan ja kuolannut rapakontakaisen scrapbook-puljun valikoimaa.. Aika tarkkaan kello kahdeksan soi ovikello ja sisään harppoi pesukoneen korjaaja. On näet niin, että pesukoneemme lakkasi pyörittämästä rumpuaan tuossa yli viikko sitten. Vähän on pesutuvan koneitakin käyty testailemassa, mutta pyykkivuori on silti armoton. No nyt ollaan sitten yli satasta köyhempiä, kallis firma, vaikka homma oli pikkujuttu, hihna vain poikki. Mutta korjaaja oli toki mukava nuori mies ja suurinpiirtein neuvoi, miten tuon voi itse vaihtaa jos samainen tilanne eteen tulee. Muutenkin oli aika sisäsiisti jäbä, otti kengätkin kiltisti pois eteisessä.. olen tottunut kengät jalassa lompsiviin huoltomiehiin. No nyt ei olisi kengät haitanneetkaan, nimittäin pesukoneen kunnostuksen jälkeen alkoi tällä mammalla suursiivous. Siis nimenomaan alkoi.. se jatkuu vielä huomenna ja ehkä hamassa tulevaisuudessakin...

Tähän mennessä on vasta imuroitu, pesty vessa, siivottu keittiössä hellan taus ja kylppärissä pesukoneen taus.. (oli muuten aika nolon paskanen se taus kun se kone hilattiin sieltä seinän vierestä, että sen sais avattua) ja parveketta vähän putsputsputsailin..Ja vähän oon järjestelly. Tuossa vielä suunniteltiin avokin kanssa, että vedetään olkkari uuteen järjestykseen.. kirjahylly eri seinälle ja sohva kellumaan keskelle huonetta. Sohva kelluu jo, kokeillaan, tottuuko siihen.

Sitten vielä kävin kaupassa ja kotimatkalla tiputin kassin ja hajotin kaks purkkia jogurttia.. jahka sain ehjät kamat jääkaappiin ja jogurtit kurkusta alas (pakkokai ne oli syörä) aloin tekeen kanasalaattia ja hedelmärahkaa siiheksi, että avokki tulee töistä. Ja kun en askartelemaan muuten ehtiny, niin askartelimpa salaattiannoksesta ja rahka-annoksesta nätit. Harmi ku ei tullu kuvia.. Värkkäsin ihan onnessani omenanpalojen kanssa ties kuinka kauan.

Tosin askartelemattomuus oli korjattava kun avokki pelasi tietsikalla jotain räiskisräiskispumpumpeliä.. tai jotain vastaavaa.. Teinpä pari skräppisivua.. Niistä ei vielä kuvia, tulee ehkä joskus. Nyt suihkuun.