Näin se vaan taas viikko heilahti. Viime viikon olin töissä suhteellisen rankassa ryhmässä ja kotiuduin vasta joskus puoli kuuden jälkeen useimpina päivinä. Ilma oli onneksi aivan ihanan aurinkoinen monena päivänä ja aamulla kuskasinkin koiraa vähän pitempiä lenkkejä ennen töihin menoa.. oli ihanaa kun sai mennä vasta yhdeksän jälkeen töihin, niin ehti sitten ulkoilla jo ennen sitä.

Perjantaina oli sitten kirpparipöydän tyhjäys vuorossa. Ei jääty persnetolle, voittoa saatiin kohtuullisesti,  mutta ehkä vielä enemmänkin olisin toivonut tavaraa menevän.. kun hinnat oli aika edulliset ja sikäli hyväkuntoista tavaraa.. mutta varmastikin olis mennyt paremmin, jos tuo kuuden päivän pätkä olis sattunut niin, että siinä olis ollu koko viikonloppu se meidän pöytä.. Kun monet ei varmasti viikolla ehdi töiden jälkeen kirpparille kierteleen. Valitettavan aikasin menee kiinni jo. Jotain pöydästä oli kadonnut, liekö jossain muussa pöydässä.. koitin kyllä etsiskellä, mutta en ainakaan äkkiseltään löytänyt.  Mutta siihen on varauduttu ja kun ei tarkoituksena tietty mitään bisnestä ollu tehdä, vaan saada rehellisesti kiertoon tavaraa, jota ei itse käytä. Minä en oikein pöytää päässytkään siivoileen kun töissä meni niin myöhään muina päivinä paitsi maanantaina. Miekkonen siellä pyörähti kerran tsekkaamassa tilanteen.

Lauantaina käytiin ostamassa kesärenkaat autoon ja bongattiin radiosta mainos, joka hehkutteli et YO-talolla stand uppia illalla. Päätettiin sitten suunnata sinne kun pitkään on stand uppia pitäny mennä kattomaan ja muutenki käymään yhessä jossain.. siis muualla ku ruokakaupassa ja rengasliikkeessä.. ;)
Teemu Vesterinen oli illan esiintyjä ja sillä oli aika hyviäkin pointteja.. toisaalta kyllä vähän tympeitäkin.. mutta eipä jättäny kylmäksi ainakaan... välillä nauro ihan tikahtuakseen ja välillä ärsytti. Se kai tarkoituskin on tuossa taiteen lajissa. Ihan mukavaa oli ja extrakiva juttu oli, että tuo oli niin aikasin.. showtime 19-21.. eli oli jo ihan ajoissa kotonakin.. (mitäs me vanhat kääkät.. ei osata enää olla pikkutunneille missään..)

Sunnuntaina vaan tehtiin ruokaa yhessä ja käväsin yhden kaverin kanssa Marjamäen pajutilalla ja kirpparilla ja kahveella. Oli kyllä tosi mukava vaihtaa kuulumisia kun ei oltu pitkään aikaan nähtykään tuon kaverin kanssa. Ehkäpä kesää kohti tää yhteydenpito taas paranis. Siinäpä se meni viikonloppukin himpsutin nopeesti. Tulevalle viikonlopullekin on jo ohjelmaa rutkasti, mutta siitä sitten myöhemmin.