Juu, kyllä täällä hengissä ollaan. Viimeiset pari viikkoa on menny töissä ja kun flunssa vähän on vaivannut sen kuumetaudin jälkeen, niin on olokin ollut vähän väsähtänyt. Miekkonenkin sairasti saman taudin heti kun minä paranin.. eli oli mun vuoro ottaa vastuu koiran ulkoilutuksista ja muista juoksevista asioista.. (siis ei välttämättä kirjaimellisesti juoksevista..)  Salsailutkin on siis jääneet väliin monet kerrat.. tällä viikolla oli miekkosella suurinpiirtein viimeinen tentti koulussa, joten salsailu jäi tiistailta.. sen sijaan olin yhden kaverin kanssa lenkillä.. mukavaa kun koiratkin ovat "ystävystyneet" keskenään.. 

Torstaina meillä oli käymässä yks meiän kaveri.. käytiin sitten Manhattan steakhousessa syömässä ja meinattiin biljardia pelaamaan mennä, mutta keskustan bilispaikassa oli ihan älyttömästi jonoa.. Oli ihan mukavaa kuitenkin turista ja käyä iltasella kaapungilla pyörimässä hetkonen.. eipä tuu nykyään paljoa siellä kuljettua.

Tänään käytiin Prismassa ostoksilla.. ruokaa lähinnä sekä kasveille loisteputkilamppu sekä energiansäästö-kasvilamppu. Chileille on siis hyvin valoa nyt tarjolla.. Miekkonen on tutkaillut sen verran ahkeraan chilifoorumia ja saanut selville, että meidän chilit vaan kasvattaa liikaa vartta ja  se johtuu liian vähästä valosta... eli valoenergiaa nuo tarttevat ihan pimeesti, että tekisivät enemmän lehtiä, vähemmän vartta. Melkonen viljelmä noita taimia nyt meillä onkin.. toivottavasti tänä kesänä saatais jo enemmän satoa kun viime parina vuonna.


Nyt pääsiäisen aikaan on olllut ihanat ilmat, aurinko paistaa, mutta ilma on pakkasella. Ulkoiltu ollaan koiran kanssa vähän pitempiä lenksuja ja nautittu tuosta kelistä. Vähän olen ehtinyt askartelemaankin, joten ihan mukavaa on ollut. Jaksaa sitten töissäkin taas ihan eri tavalla. Vähän tarttis ehkä tutkailla jotain askartelu/muita toiminta-ideoita töihin toteutettavaksi.

Mutta nyt saunomaan. Laitan kohta vielä yhden päivityksen tommosesta skräppisivusta, joka valmistui jo varmaan pari viikkoa sitten, mutta en oo saanu julkastua kuvia vielä..