Heti uudenvuoden jälkeen toinen päivä Tammikuuta saimme oikein harvinaisia vieraita. Ystäväni kaukaa aikojen (ja välimatkojen) takaa tuli miehineen (yksikkö) ja poikineen (yksikkö myös..) ja vauvamasuineen (masujakin vain yksi kappale, jossa yksi vauva, tiemmä.) käymään meillä muutaman päivän kyläilyreissulla. Minä itse olin torstain ja perjantain töissä (vielä ikävissä vuoroissa, noin niinkuin vieraiden kanssa seurustelun suhteen), mutta miekkonen piti sitten kotona päivisin seuraa, niinkuin kunnon isäntämiehen kuuluukin.. ;)

Kaverin poika, vajaa kaksivuotias höpönassu, sai kyllä hurmattua meidätkin.. kovasti tuo jutteli eikä erityisemmin ujostellut meitä ventovieraita ihmisiä.. Minä olen poitsun nähnyt vain yhden kerran aiemmin,  miekkonen ei kertaakaan. Illat meni rattoisasti jutellen ja pojillakin (minun miekkosellani ja ystäväni miekkosella) tuntui tuo juttu luistavan hyvin, vaikka eivät ennestään juurikaan tunteneet... mutta nytpä kai tuntevat sitten. :)

Lauantaina kävimme vähän tuolla Tallipihalla katselemassa hevosta, ponia, aasia ja muita elukoita ja muuta mukavaa.. Ja tietysti pikkuhurmurin mielestä parasta taisi olla makkaran syönti kodassa.. Reppana jo niin kaipailevasti katseli miekkoseni nakkien ja makaronin syöntiä yksi ilta ja olisi myös tahtonut "makkia".. Miesväki sitten vielä lähetettiin Tallipihalta kotiin huilimaan ja poitsua hoitamaan ja jäätiin hetkeksi itse shoppailemaan ja kahvittelemaan. Mukavaa meillä kyllä oli ja löysin jopa pari ostosta alennusmyynnistä (jotka vieläpä olivat alennuksessa.. kun useinhan sitä vaan löytää normihintaisia juttuja ku käy alessa....).

Montaa asiaa olis ollu mukava touhuta, harvoin kun kuitenkin näkee.. Pelailla olis ollu kiva ja enemmänki jutustella ja istua iltaa.. Mutta täytyyhän sitä jättää puuhaa seuraavaankin kertaan. :) Kiitos, että kävitte ja olitte niin ihania. <3

Laitampa vielä kuvan, mitä ihanaa saimme tuliaisiksi vierailtamme.. Tuli niin nätti kuvakin tästä. Eli tuollaista karpalosiirappia esim. jäätelön päälle ja kaksi nättiä tuikkulyhtyä.. (oon jokseenkin kynttilähullu)
  
              1208696.jpg