Eli Salamander sekä Omuli muisti mua tämmösellä nätillä namiskalla, eli blogistani tykkääpi ainaki joku.. ;)

802380.jpg


 Ja täten haluaisinkin luovuttaa samanmoisen kunniamaininnan muutamalle muulle... yritän löytää noista lemppareistani sellaisia, joilla ei olisi vielä tätä nappulaista ollut blogissaan...

Matonen olkoon yksi heistä. Tykkään kyseisen tyypin tyylistä ilmaista asioita...

 Tanjan Hopeaseittimaailma on myös yksi mielenkiintoinen kurkkimispaikkani... Keramiikkaa, paperiaskarteluja ja muita mielenkiintoisia asioita.

 Phinalle haluan myös ojentaa nappulaisen. Nuori plikka kirjoittaa kyllä rohkean avoimesti iloistaan ja suruistaan ja saa minutkin muistamaan, kuinka vaikiaa se sillon oli ku itte elelin samoja ikävuosia.

Elluseni saa maininnan siitä, että on vaan niin ihana tyyppi. Blogin päivitys on kyllä neidillä jääny ihan retuperälle, josta annan moitteita.. ;) Mutta ehkä tämä kannustaa eteenpäin!

Vooi tokkiinsa, olis niitä nyt niin monia muitakin kelle voisin namiskan antaa... Salamanderille ja Omulille toki, ovat mun ehdottomia suosikkeja (mutta en nyt viitti takasin heittää...) ja Millam ja EllaEliisa olisivat ehdottomasti listallani myös... Samoin kuin Ingridha... Mutta tuo tunnustus on jo kaikilla niin koitan laittaa nyt muillekin. :)