Taas on rankka työviikko takana. Tänään ainakin lapset oli ihan ku niillä olis syyhypulveria pöksyissä ja iso paha setä olis vieny reppanoiden korvat mennessään... Eli ei toivoakaan siitä, että lapset olisivat rauhoittuneet kuuntelemaan mitään, mitä niille sanoo. Se on tämä perjantai. Lisäksi kun tarhan pihalla on pari liian suurta ja syvää kuralätäkköä (viemäri tukossa, eikä kaupungin duunareilla kai kiirettä availemaan) niin saa suurinpiirtein poliisina seisoa piirittämässä lätäkköä, ettei siellä ole puolet kansalaisista. :)
Voi kun itsekin tajuasi vielä tuon kuran ihanuuden.. En ainakaan enää koe, että märillä hanskoilla ja märillä kengillä olo olisi mitenkään eufoorista. Ehkä olen vain tullut vanhaksi. Ja sama kurashow jatkuu kotirintamalla... Koira on aina kuin viemärissä uitettu lenkkien jälkeen. Sitä saa sitten suihkutella.

Mitäs muuta elämän ihanuudesta? No tänään olen herännyt puoli viideltä... aloitin aamun töissä lukemalla kuuden aikaan dinosauruksista kertovaa tietokirjaa n.5-vuotiaalle pojalle. Samainen poika kysyi multa että "Eihän luurankoja ole oikeasti olemassa?".. Selitin tälle pojalle sitten, että meidän kaikkien sisällä on semmonen ja että ei luurangot voi itsekseen liikkua.. Lasten kuva luurangosta kun on "kauhujuttujen" leimaama. Selitin vielä luurangon ja luiden merkityksen. Toivottavasti poika ei näe painajaisia luurangoista.
Eilen olin poikkitaiteellisessa koulutuksessa. Työpaikalla oli lappu koulutuksesta.. Se oli semmonen lyhykäinen, 2 tunnin mittainen. Sen koulutuksen piti tuolla päikyssäkin töissä olleet ihmiset, jotka pitävät nyt siis sellaista musiikki-kuvataide-leikkikerhotoimintaa. Hirmun mukavaa oli, sai paljon uusia ideoita työhön.. Tosin ehkä tuo musiikkipuoli ei ole ehkä ominaisinta mulle, mutta tykkäsin kuitenkin. Tosin aina noissa taiteellisissa jutuissa alkaa kamalasti tekemään mieli taas teatteri/draamakurssille. Ehkä uskallan ens syksynä ilmottautua.. ehkä en.

Nyt alan taas väsäilemään jotain pientä askartelupaskarteluhommaa.. vähän rentoutusta näin viikonlopun alkuun. Tarviskohan kaivaa ihan kangasvärit esiin kun on yksi t-paidan "töhriminen" kesken ollut jo syksystä... siihen on tulossa keiju, mutta tarvii vielä ehostusta. Laitan ehkä kuvan jos saan joskus valmiiksi. Taidan myös laittaa tänne blogiin muutamia kuvia tekemistäni korteista ja muista töistä. ook!