1176202.jpg1176210.jpg
1176219.jpg1176186.jpg
1176180.jpg
1176178.jpg
1176453.jpg

Tässäpä muutamia joululahjoja, joita sain.. Miekkoselta on nuo t-paita söpöllä sinitiaiskuviolla ja hattivattimuki jota ihilin kaupassa kymmeniä kertoja.. se on jotenkin sympaattinen.

Äidiltä ja iskältä on tuo strasskorukraka.. se on kyllä tosi makia.. tuon tyylistä yritin kerran helmistä tehdä, mutta se jäi puolitiehen ku joku siinä ei kai natsannu.

Veljen perheeltä on tuo kirja.. siinä on aika ihania ideoita mm. lastenhuoneen sisustukseen ja somistukseen ja leluihin.. tykkään tuommoisista katselukirjoista, vaikken osaakaan ommella tommosia hienoja juttuja mitä tuossa on. Lisäksi saatiin verna-sarjan laseja, joka onkin tosi hyvä ku pitiki niitä ostaa lisää ku parissa edellisessä on kolhu reunassa.. nytpä ei tarvi. Ja dumlepakkaus on tyhjentynyt.. krhm

Iskän puutöitä saatiin kans.. Tuo sorsa on tehty pahkasta.. samoin kun sen "pesä" eli tuo pahkakulho.. se vielä etsii paikkaansa ku ei oo ehtiny pistää sitä vielä kunnolla tuohon. Samoten isän tekemä on tuo pikkulintu alimmaisessa kuvassa.. Aivan ihana ja taitavasti tehty lintunen!

Ja ihanan mäyräkoiran teki meille veljen 9-vuotias tyttö. Tuo koira on tosi sympaattinen tähtisilmä-otus joka köllöttelee täällä tietokoneen vieressä ja tutkailee touhujamme.

Siskon perheeltä saatiin tuollainen hieno tarjoiluastia ja patterikäyttöinen pippurimylly.. molemmat tyylikkäästi terästä.

Lisäksi saatiin monia muitakin mukavia lahjoja, joista ei oo kuvaa.. otin tänne vaan väriksi muutamia kuvia.. saatiin mm. hygieniatuotteita, kynttilöitä, lahjakortteja s-ryhmän kauppoihin ja sen sellaista.