En kyllä nyt aio otsikon mukaisesti pohtia lumisateen syvintä olemusta, olen vain iloinen kun ulkona näyttää talviselta ja lumisade antaa valoa ja kirkkautta. Muutenkin on ollut viime aikoina jollain tapaa energisempi ja inspiroituneempi olo.. (paitsi viime viikon keskiviikkoaamuna, jolloin flunssa oli pahimmillaan).

On mukavaa, kun salsa taas alkoi ja extrakivaa siinä on se, että ilmeisesti kaikki oppi ei ole valunut kuin hanhen selästä joulun aiheuttaman pitkän tauon aikana, vaan yllättävän hyvin jalat teki sitä mitä pitikin. Toki tyylillisesti on vielä hiomista, mutta eipä minusta mitään "ammattitanssijaa" ole ikinä tulossakaan. Kivaa vaan kun on löytänyt jonkin jutun, mistä tykkää.. Tuo tanssi kuitenkin käy jo ihan liikunnasta kun on askeleet selkärangassa.. sen verran nopeatahtista tuo Kuubalaistyylinen Salsa on. Ja mukavaahan on myös se, että on miekkosen kanssa yhteinen harrastus.

Mukavaa oli myös lauantaina kun nähtiin pitkästä aikaa yhtä kaveripariskuntaa. Käytiin ulkona syömässä ja vielä istuskelemassa tyylikkäässä, mutta mukavassa iltapaikassa. Hauskaa oli kyllä ja mukava oli tutustua vähän paremmin tuohon ystäväni kumppaniin.. ei olla kuitenkaan kauhean montaa kertaa vielä nähty, vaikka he ovat jo puolisen vuotta seurustelleet. Jotenkin vaan ei aikataulut ole natsanneet yhteen vaikka monta kertaa puolin ja toisin on yritetty. Ruoka valitsemassamme ravintolassa oli maukasta, mutta ei mitään ylimaallisen mahtavaa.. Meidän "tyttöjen" mielestä härän sisäfile oli tarpeeksi kypsää ja miekkosten mielestä hiukan liiankin kypsää. :)

Mukavaa on myös ollut vähän harrastaa kirjojen lukemista. Sillon joskus luin paljon Tuija Lehtisen nuortenkirjoja, joista pidin kovasti. Nyt testasin myös aikuisten puolelta löytynyttä kyseisen kirjoittajan opusta; Rafaelin Enkeli - ja se toimi. Ei mikään kovin paksu kirja, joten sen lukeminen ei kestänyt kauaa ja sitä oli mukava lueskella sängyssäkin ennen nukkumaan alkamista. Kirja sisälsi monenlaista ihmissuhdesähläystä ja kirjan henkilöistä osa oli melko värikästä sakkia. Kirjassa oli mukavasti huumoria ja ironiaa. Mulle sopiva opus siis. Muistaakseni kirjaan on vielä "jatko-osa" joka täytyy ehdottomasti käydä nappaamassa pikapuoliin. Myös muita Lehtisen kirjoja täytyy koittaa metsästää.. sen kirjoitustyyli vaan iskee.