Marraskuu se jo alkoi ja tämä sietämätön pimeys. Aamulla kun töihin lähtee, on pimeähköä ja melkeinpä töistä tullesakin, mikäli ei satu olemaan aikasessa aamussa, nii pääsee pois päivänvalolla. Toisaalta tykkään pimeästä, kaikki valot ikkunoissa, parvekkeilla ja katujen varsilla näyttävät niin kauniilta.. Varsinkin jos puiden oksilla on vesipisaroita, jotka kiiltävät lampun valossa. Toisaalta pimeä tekee minut väsyneeksi... jonkinasteista kaamosmasennusta se tuppaa aiheuttamaan.

Onneksi marraskuuhun on monia kivoja piristyspilkahduksia.. Viime viikonloppuna olin Espoossa ystäväni ja sen avokin tupaantulijaisissa. Oli kyllä mukavat kekkerit, vaikken aiemmin oikein porukkaa tuntenutkaan... mutta mukavia ihmisiä olivat he. Oli hirmun mukavaa olla ihan yksin, itsekseen liikenteessä, junailla itsensä sinne tänne ja takaisin, kun nykyään tulee aina tuon miekkosen kanssa yhessä tehtyä melkein kaikki suuremmat siirtymät paikasta toiseen.. Vähän mä kämmäilin "maalaisena" suuressa maailmassa, jäin junasta vahingossa pois jo Pasilan asemalla, vaikka piti mennä perille asti.. no eipä siinä mitään... lähijunalla vaan perässä...lippu oli kuitenkin perille asti, nii ei tarvinnu maksaa ylimäärästä. Helsingissä näin sitten lukioaikaisen kaverini, jota en ole nähnyt vuosiin.. Oli kyllä tosi kiva nähdä, käydä syömässä ja yhellä ja jutustella niitä näitä, muistella menneitä ja vaihtaa nykyisiä kuulumisia. Muutama tunti siinä vierähti erittäin rattoisasti ja sitten hyppäsin bussiin ja matkasin Espooseen... sikäli mahtava työvoitto, että löysin ihan perille, oikean oven taakse rimputtelemaan ovikelloa, vaikken ikinä ole tuolla käynyt, saati sitten että vieraassa kaupungissa bussilla liikuin. Ohjeet kaverilta kuitenkin olivat tarpeeksi hyvät, niin että sinnepä vain päädyin. :) Sunnuntaina oli kaupatkin taas auki, joten ennen tänne Mansen maisemiin palaamista shoppailin hetken vielä siellä Kampissa... miekkoselle tuliaisen toin ja itselle jotain pientä.

Ensi sunnuntaina mulla on Oriflamen kauneusilta (tai joku semmonen) jonka voitin Likkojen lenkin kilpailusta... se on tuolla keskustassa, en jaksanut kotikutsuja alkaa järkkään ku tuli tuo niin yllättäen.. siis voitosta sain tietää heti siellä likkojen lenkillä, mutta ihan olin koko asian unohtanu kun ei mitään kuulunu... sen konsulentin siis piti ottaa yhteyttä ja ottikin nyt, useiden kuukausien päästä.  Mukaan sain houkuteltua systerin ja työkaverit.

Sitten on vuorossa parit pikkujoulut joita jo odotan....on niin työtiimin, työpaikan kuin entisen asukastoimikunnan porukankin kanssa kekkerit.. Ja sitten on Nääspeksin näytelmä, jota odotan myös kovasti! Se on jotain niin hulvatonta ja kieroutuneeseen huumorintajuuni iskeytyvää, ettei sitä voi vastustaa.

Joten ehkä tässä jotenkin selviää pimeyden keskellä joulua kohtikkin... Joulukortteja tai mitään en oo tehny... ei vaan jotenkin tavoita semmoista inspiraatiota, että sais aikaan mitään... En tiiä, että johtuuko se siitä, että nyt töissä on päässy toteuttaan toisaalta itteensä aika paljon ja kuitenkin ku päivät on aika hektisiä, nii ei jaksa enää kotona kaivella askartelukamppeita esille... Kovasti kaipaan askartelua, mutta en saa alotettua.

Mutta nyt käyn surffaileen vähän netissä ennen suikuun menoa... jotenka mukavaa syksyn jatkoa kaikille, jotka täällä käy kurkkimassa. Koitetaan selvitä kaamoksesta!!