Vihdoin aion osallistua skräppihaasteblogin haasteeseen.. Tein kyllä aiemmankin haasteen mukaisen leiskan, mutta en saanut sitä ajoissa kuosiin, joten eipä oo tullu laitettua edes blogiin sitä. Mutta nyt- nyt minä ehdin! Tämän kertainen haaste inspiroi heti... tiesin jo haasteen lukiessani, että mitä kuvia haluan käyttää.


KUVARYHMÄN KOKOAMINEN JA KEHYSTÄMINEN / Ella Eliisa

Tähän haasteeseen tarvitset useita kuvia, mielellään normaalia kymppikuvaa pienempiä. Määrän voit päättää vapaasti, mutta ideana on koota useista valokuvista ryhmä. Kokoa tämä ryhmä tiiviiksi kokonaisuudeksi ja tee ryhmälle kehykset. Kehykset voisi muodostaa vaikkapa jostain koristeista, esim. napeista tai nauhoista. Ryhmän koko, muoto ja sijainti ovat vapaasti valittavissa.

Eli mun tuotokseni tuohon haasteeseen on tämän näköinen:

1634437.jpg
Eli tuossa yläkuvassa on koko sivu. Kuvat ovat viime alusyksyltä kun kävimme siskon ja sen lasten kanssa ihanassa metsäpaikassa, johon syksyllä kerääntyy valtavia määriä oravia keräilemään talveksi ravintoa ja muuten temmeltämään. Tuolla oravat ovat jopa niin kesyjä, että tulevat käden päälle istumaan ja syömään pähkinöitä.. :) Siskon poika tykästyi oravien touhujen seurailuun ja tuli sitten räpsittyä kuvia siitä.

Tässä materiaalit aika yksinkertaiset, mutta lopputuloksesta tuli mielestäni ihan kivan monimuotoinen. Harmittaa vaan kun meidän kameralla ei saa siistiä jälkeä näistä sivuista... ja scanneri meillä on melkos vanha ja hankalassa paikassa nii en viitti rueta sivuja scannaamaan....