Tällä viikolla olin vain 3 päivää töissä. Maanantaina ja tiistaina ei mistään soitettu. Käytinkin aikani tekemällä työhakemuksen kun oli päivähoidon rekrytointi. Lisäksi aikaa kului muihin "erittäin tärkeisiin" aktiviteetteihin kuten Maze Bookkeihin ja ensimmäisen Travelling Notebookin tekoon.. Sekä uudella kädentaitofoorumilla eli Askartelukammarissa roikkumiseen. Toki sain myös siivottua kämppääkin hieman ja muuta sen sellaista.

Keskiviikosta lähtien olin töissä.. Nämä kolme päivää aamu seitsemän vuorossa. Herätty on siis siinä viiden ja kuuden välillä ja illalla ajoissa menty paapimaan. Ensimmäisenä päivänä tuolla päiväkotiosastolla, kun aamupuuroa lapsosille jaoin ja siinä samalla itseni esittelin aamupalalle tulleille lapsille (en ole tuolla osastolla ennen ollut) niin noin 4-vuotias poika jäi miettiväisenä tuijottamaan minua. Lopulta hän avasi sanaisen arkkunsa (ja se sanainen arkku on tilava, juttua tuli sen jälkeen taukoamatta!) ja kysyi minulta: "Hei, onko sulla miestä?" Tuumasin siinä vaan sitten, että "joo on mulla..." Hetken hiljaisuuden jälkeen samainen pikkumies kysyi "Tuleeko se sun mies tänne päiväkodille?" Siihen annoin kieltävän vastauksen ja selityksen miehen koulussa olosta.. Tämä poika sitten iloisesti minulle totesi "Nyt minä oon vielä poika, mutta musta tulee pian sun miehes!"
Että aijaaha, ei oo pojalla huono itseluottamus ainakaan. :) Hauskoja juttuja nuilta lapsilta välillä löytyy! Mistä lie niitä keksivätkin.

Tänään paahdoin töiden jälkeen kauppaan ostaan jotain naposteltavaa ja sitten kotiin järjestään paikkoja.. Miekkonen olikin jo vähän näyttänyt kuraisille lattioille imuria... Sitten koiran kanssa pitkälle lenkille, suihkuun ja kamppeet päälle. Ja sitten soikin jo ovikello. Oltiin näet sovittu yhden pariskunnan kanssa, että vois pelata Carcassonnea porukalla.. Pitkän aikaa ollaan jo suunniteltu, nyt vihdoin päästiin toteutusvaiheeseen. Hirmun kiva neljästään pelata.. ihan erilainen meininki kun kahdestaan pelatessa. Tämä täytyy ottaa uusiksi hetimmiten kun aikaa liikenee! Nyt kyllä on vaan aikas väsynyt olo. Kello on yksitoista illalla ja en saanut viiden jälkeen enää unta. Kohta menen nukkumaan, menen ihan varmasti, ei enää askartelua tälle illalle, lupaan!

Vielä yksi minua ilostuttava asia. Ensi viikon perjantaina hyppään junaan töiden jälkeen ja suuntaan Oulua kohti. Menen pikavisiitille parhaan kaverini luo. Nähdään tosi harvoin kun tuossa on tommonen kuussataa pientä kilometriä välillä melkein... Olisi ollut mukava viettää vielä vähän kauemminkin aikaa, mutta kun on tiedossa jo töitä puoleksitoista viikoksi, niin ei niistä sovi kieltäytyä, ei missään nimessä. Sen verran käytin kuitenkin valtaani "vakisijaisena" että mennä pirautin kyseiseen päiväkotiin ja kysyin, että olisko mun mahdollista saada aamuvuoro perjantaiksi.. Muuten ei ole mitään järkeä lähteä. Aamuvuoro järjestyi ja ehkä ehdin jo kolmen junaan hyppäämään. Harmi vaan, että sunnuntaina pitää jo iltapäivällä suunnata takaisin. Pohjois pohjanmaalla asuu lähes koko suku, vanhempia ja veljen perhettä myöten.. Kuitenkaan ei ole aikaa nähdä muita kun Ellu.. ja käydään varmaan pikavisiitillä yhden toisen kaverin luona, ihanaa nähdä Kaijan vuoden vanha poikakin.. Ekaa kertaa vieläpä. Harmittaa kun ei nää ketään ikinä. Mutta nyt nään. Ja kohta nään unia, painun pehkuihin! Öitä!