Viime viikko meni tiiviisti työn merkeissä.. tein ylipitkää päivää sattuneesta syystä ja olinkin aika poikki kun kotiuduin töistä. Salsassa sentään pääsi tosiaan käymään, mutta muuten meni illat aikalailla väsähtäneissä merkeissä. Lauantaina oli siskon pojan synttärit, jätkä jo 9 vuotta! Mukavat kekkerit oli, pelailtiin aliasta siinä sitten ja karkkia tuli syötyä... (vähentäny oon karkinsyöntiä kovasti ja vatsa on ollu vaivattomampi.. mutta ku se jokatapauksessa oli jo tulossa kipeeksi ku söi jotain vehnäpullaa, nii mitä sillä enää väliä siinä vaiheessa...) Lauantai iltana vielä käytiin yhessä iltakävelyllä ja oltii ihan rauhassa.

Sunnuntaina heräiltiin jo ajoissa, silloin ku alkoi sekä kesäaika että meiän kirpparipöydän vuokra. Eli haukkasimme siinä aamupalan, ulkoilutimme Sampan ja sitten pakkasimme kauheen kasan vanhoja vaatteita ja turhia tavaroita autoon.. Koiruus oli ihan paniikissa, luuli vissiin että me muutetaan tai ollaan lähössä pohojoseen ajeleen ku nii paljon tavaraa. Se koitti kiivetä yhteen laatikkoon koko ajan.. sai hätistää sitä urakalla, ettei se olis mönkiny karvottaan päälimäisenä olevaa päiväpeitettä. Heti pöydän täyttövaiheessa siinä kävi jo ihmisiä kurkkimassa ja heti jotain lähti mukaankin.. Tänään käytiin siivoilemassa ja oli sieltä lähteny vähän lisääkin tavaraa.. Eli ainakin pöytävuokran verran on jo tullu, nii ei tuu persnettoa.. :) Paitsi tietty sitten, jos löydän kauheesti aina pöydänsiivousreissuilla itelleni jotain... *nauraa*

Meinaan on pari juttua löytynyt... Tänään tosin ihan tarpeellista.. Sattumoisin just lähtiessä huomasin, että siellä oli yks kirja, jota olin kattonu meiän ammattikirjallisuus-kuvastosta. Kerran mietin, että haluisin sen kirjan, mutta makso kuitenkin sen verran paljon, etten alkanu tilaileen. Ja nyt, hups, se sama kirja nökötti yhdessä pöydässä 3,5eurolla.

Eilen sitten mukaan lähti ihan jotain muuta. Tämmönen:
1425502.jpg
Kuva on taas tosi huono. Mutta kuitenkin. Tämmönen vähän yli polven oleva nahkatakki. Nappeja kahessa rivissä ja just sopivan kokonen mulle. On oikein kunnon nahkaa, ei mitään lirua.. ei varmaan oo ihan uus takki, mutta on tosi hyväkuntonen ja läpäisi mun tarkan tutkimuksen: haistelu, melkein maistelu, helman läpikäyminen ja taskujen tutkiminen. Tuoksui puhtaalle. Taskut siistit. Pari kulumaa löytyi, mutta nehän ovat nahkatakissa vaan hyvä. Hintana oli 20e! Eli eipä paljoa tuommoisesta takista. Tykkään.