Huuh. Tänään alkoi sitten jo joulukuu ja alkaa tämäkin vuosi olla pikkuhiljaa pulkassa... onneksi on sentään lunta vähän, että ei pulkka kulkee.. eheheh.

Tänään alkoi myös The Joulukalenteri, joka täytyi tietysti katsoa.. se oli niin "hitti" silloin kymmenen vuotta sitten, niin pitihän se tarkistaa taas.. voi luoja mikä ohjelma. *hihittelee* Aamulehtikin muisti meitä vuotuisella joulukalenterilla, jossa kuvien lisäksi on myös päivittäinen onnennumero, jolla voi voittaa jonkin palkinnon. Ainakaan näin ekana päivänä ei tullu mitteen. :(

Mitäpä muuta meille. Koko syksy on mennyt mulla tiiviisti työn merkeissä.. jatkuvasti olen hommissa saanut olla.. Paitsi tällä  viikolla tulikin töihin hän, jonka osa-aika eläkettä puolitan.. Hän on koko syksyn ollut sairaslomalla, joten olen jatkuvasti ollut hänen tilallaan ryhmässä. Eli tällä viikolla olen ollut vaan yhden päivän töissä.. kummallista oli olla taas pieniä hoitamassa. Ensi viikko menee taas samoissa merkeissä, pienten puolella.

Samilla (koira) oli maha kipeänä taas yksi päivä.. reppana haluaa aina mahakivussansa turvalliseen paikkaan piiloon pahalta maailmalta.. mielellään lähelle emäntäänsä ja isäntäänsä.. mutta jos se ei onnistu, täytyy etsiä jokin muu paikka.. esimerkiksi kenkäteline:

1099692.jpg
Säälittävä näky, eikö totta? Nyt poika on kyllä jo kunnossa.. ja vaihdettiin tuossa tänään ruokamerkkiä, on kuulema tuosta Nutro choicesta tullut vähän ristiriitaista palautetta, että se on aiheuttanut koirille kaikenlaista, raapimista jne. Ja että ruoan koostumus olisi erilaista kuin ennen, vaikka tehtaalta tuleekin viestiä, että ruoka on samaa kuin ennenkin. Itsekin tuota ruokaa ihmettelimme kun avasimme uuden säkin.. ei ollut enää samanväristä ja tuoksukin oli eri. Maha on myös kipuillut pojalla enemmän kuin ennen.. ruoan kuitenkin pitäisi olla vehnätöntä ja muutenkin soveltua. Katsotaan miltä vaikuttaa tuo uusi ruokatuttavuus Acana. Eläinkaupassa sitä kovasti ainakin myyjä kehui ja palaute ruasta on ollut kuulema hyvää. Muutenkin tänään shoppailtiin vähän koiralle tarpeistoa.. Tulevaa pitkää automatkaa ajatellen hankittiin turvavyön lukkoon kytkettävä piuhake, jolla saa koiran turvallisesti kytkettyä, ettei lentele matkalla. Ja kun tuo nakki on niin matala ja pieni, niin palelee helposti.. siispä hankimme sille myös Hurtan- mallistosta talvimanttelin.. Löytyi jopa sopivan kokoinen.. Nuo Hurtan tuotteet olivat nyt onneksi tarjouksessa. Nyt kelepaa koiran. Koiruus oli ihan onnensa kukkuloilla kun pääsi nuuskimaan tuota eläinkauppaa ympäri.. kanin häkkiin tuli kurkistettua, akvaariokaloja tuli ihmeteltyä, kissan lelutkin olivat mukavia ja poika olisi myös halunnut syödä pussillisen marsun ruokaa. Mutta ne parhaat, laatikoittai ihania, tuoksuvia luita, siankorvia, saparopaloja, lihalevyjä... aah.. luuli tulleensa taivaaseen varmaan. Täytyihän sille sitten yksi luu ostaa kun niin nätisti se siellä tutki paikkoja. Todella ystävällistä ja hyvää palvelua tuolta on saatu ne muutama kerta kun tuonne on tullut asiaa.. Ja hinnatkin ovat kohtuullisia. :)