Menin eilen lupaamaan itselleni ja miekkoselle, että jos täksi päiväksi ei töihin soiteta, niin otan urakakseni vihdoin saunan ja kylppärin perusteellisen pesun. No aamun aloitin aamupalalla (ylläriylläri) ja koiran ulkoilutuksella.. vielä ei puhelin soinut.. päätin vähän skräppäillä kun on nyt niin askarruttava olo. Ja kun puhelin pysyi edelleen mykkänä, ei auttanut muu kun hakea Tolun saunanpesuaine kaapista ja kaivaa karhunkieli-pesin esille. No nyt on sauna putipuhdas ja kylpyhuoneessakin on kaakelit kiillotettu.. ;) Pesinpä vielä suihkuverhonkin ja putsasin pesukoneen.

Käytiin me tänään miekkosen kanssa keskustan kirjastossakin. Voi luoja, ei ole tullut käytyä siellä pitkään aikaan.. kylläpä siellä piisaa kirjoja. Ei tämän Hervannankaan kirjastoa voi toki pieneksi sanoa, mutta keskustassa tuntui jo tulevan avaran paikan kammo. Miekkosen mukaan lähti taas uusi kitaransoitto-opas ja minä löysin "Tee oma leikekirjasi" -opus. Vielä en ole sen kummemmin tutustunut kirjan tarjontaan, mutta ehkäpä tässä jo huomenissa.

Iltasella olen taas vähän skräpännyt ja sivuja on puolivalmiina useampia.. Journaling-osio puuttuu.. Se on vähän semmonen osio, että mä en jotenki saa sitä aina aikaiseksi.. Toisaalta haluaisin tehdä sen koneella, mutta en valkoselle paprulle ja sit pitäs leikata noita skräppipapereita A4 kokoon kun värillinen kopiopaperikin on lopussa.. enkä tiedä edes sen hapottomuuden asteesta. Muutamia valokuvia valmiista leiskoista on tulossa ehkäpä huomenissa. Niitä tuossa napsin tänään, mutta kello on jo niin mycket että pakko paeta peiton alle. Miekkonen on istunut koko illan tekemässä kouluprojektiaan (koodaamassa), joten minä oon täälä vaan pyörähtäny aina jossain välissä...